Jump to content
civic_fan01

Търся хонда сивик купе ген 5

Recommended Posts

Здравейте ! Аз съм запален фен на хонда и поради тази причина се опитвам да си закупя такъв Сивик .За нещастие обаче тези сивици несе срещат много често...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами добре си се ориентирал! Аз карам такава от 4 години и трябва да ти кажа че съм супер доволен.Само остава един много малък проблем,че такива запазени все по-малко се намират.Не искам да те отчаивам,но неизгнили трудно се намират,но може и да извадиш късмет с по-упорито търсене и да не прибързваш в избора си за да не патиш после! Има обяви много но иска ходене и трошене на кинти.....Успех!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така си е ...свястна кола трудно се намира в днешно време, особено и когато е по-рядказапаси се с търпение и все ще намериш ....аз моята хонда я издирвах поне два месеца - буквално под дърво и камък :D - нон-стоп обикаляне по автокъщи, по цял ден ровене в сайтовете, звънях дори на обяви в немското мобиле, и така стигнах от Варна чак до Враца :lol: другия вариант е ако ти изпадне някоя огрухана, но пък супер евтина да я вземеш и да се захващаш с ремонтите от - до, така поне ще знаеш какво караш, а и ще можеш да я направиш по твой вкус а дори и да я видим в раздел 'Проекти' :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

такъв сивик се продаваше преди месец и половина в едно село близо до Пловдив.Ако не се лъжа цената беше около 3 и малко.Довечера мога да звънна да питам дали е продадена или не ащото не познавам продавача и трябва да издиря негов познат.Ако не ме лъже паметта е черна на цвят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами добре си се ориентирал! Аз карам такава от 4 години и трябва да ти кажа че съм супер доволен.Само остава един много малък проблем,че такива запазени все по-малко се намират.Не искам да те отчаивам,но неизгнили трудно се намират,но може и да извадиш късмет с по-упорито търсене и да не прибързваш в избора си за да не патиш после! Има обяви много но иска ходене и трошене на кинти.....УспехПубликувано изображение

Значи аз намерих един такъв сивик в Дупница . Цената му е 2600лв. Но е каран в България и несъм сигурен в какво състояние е .Немисля да прибързвам да го купувам защото може да изпадне някой по запазен от този. А за купето нямам претенции , дори предпочитам да е в класическия си вид , пък за напред ще се съветвам с вас какво добре ще му стои . :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много е важно да се знае, че за малко пари читава кола няма да се намери. човек, който се е грижил за колата си, си търси цената на отделеното време и средства. има сивици купета в мобилето и карса за по 4000+ лева погледни тях. зависи колко пари си отделил всъщност. Успех! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Точно поради това искам да кажа че за сега нямам такава финансова възможност за каквато ми говориш.Но благодаря все пак :) И понеже нямам толкова пари затова искам колата да е в класическия си вид понеже съм забелязал че те са може би по евтини :)

Редактирано от Tino
Предходно мнение не �е цитира !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бърза справка в карса показва, че има няколко не цена от 3400 (най-евтиния) до над 4000 лева. така е иначе, без достатъчно пара кеш трудно става :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ги, няма да се плашиш, търси и внимавай! Аз за моята обикалях половин година в България и два месеца в Германия! Чакане, търсене и упоритост. Взимай някой с теб, който разбира, ама наистина разбира! И то не някой майстор, а човек, който разбира от тия хонди. Пример - не разбирам много то ремонт на коли, но тия хонди им знам всяко болтче и жичка и сензорче, ъгъл, луфт итн. До нас един майстор цял живот не може нищо да направи по тая кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бърза справка в карса показва, че има няколко не цена от 3400 (най-евтиния) до над 4000 лева. така е иначе, без достатъчно пара кеш трудно става :(

Така е ... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво бихте ми препоръчали ?? Карана в България или нов внос ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след няколко коли нов внос намазани като за продажба от които си напатих, предпочитам кола от България от някой форум, да е била на човек, който го знаят всички. поне, и да има забележки, се знае как си е гледал колата. ти сериозно ли :blink: ... 100 коня автомат. за 1000 лева отгоре почват къде, къде по-стойностни коли (поне на снимките де :lol: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя според мене нещо е объркал обявата с тия автоматични скорости :D незнам човек....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе направо си е автоматик като я погледнах отвътре но аз предпочитам да е с ръчна скоростна кутия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...[/img]

.....
:D:D Какво значи "Карана в България" Ти знаеш ли как Италиянците си карат колите? ;) Маслото си го сменят чак когато стане боза.Питай автоджанбазите колко им е трудно да прикриват тези лоши навици на Италиянците :D Аз предпочитам кола за която са се грижили без значение от къде е ;) За предпочитане е колата да се вземе от собственика отколкото от автокъща :P Автоджанбазина кара колата 20 км.а собственика хиляди и я познава много по добре ;) Като смениш няколко коли ще разбереш за къкво става дума ;) Успех и гледай внимателно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей аз за това питам . Понеже несъм много навътре в нещата с теа Хонди . Благодаря все пак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всъщност няма значение дали е Хонда или каквто и да е друга. fly-boy ти го каза същото, по-добре гледана кола от собственик да е вземеш ;)

с колко пари разполагаш ако не е тайна?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми за сега малко над 3000 но в края на лятото ще са повече затова за момента разпитвам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

събери с 1000 отгоре (ако можеш повече още по-добре) и тогава си търси автомобил. винаги смятай 1000 лева първоначално да ти останат. след покупката на колата, че после разходите не са малко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора тука намерих една ... Какво ще кажете http://www.cars.bg/u331204

Тези пичове от автокъщата ги познавам.Ако имаш интерес мога да ги питам дали е читава и да свалим малко от цената ;) Но след покупка на къквато и да е кола се подготви да налееш още някои лев ;) Регистрация около 100 леваАкумулатор около 160 леваАнгренажен ремък,ролка около 120 леваМасло и филтър около 80 леваЗастраховка около 180 леваВъздушен и горивен филтър около 40 леваоколо 150 лева зада и напълниш резервоара догоре :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За разходите си много прав,но като гледам и работа по предницата ще има и по задницата,че броните му стоят малко като подарени!И почти съм сигурен че и друго ще излезе преди да я подкара за постоянно!Абеееееееее,един колега добре каза по-горе че почти 1000-ка ще му трябва за да я подкара!Амииииии,старички са си колиците и си имат неща за пооправяне ...това е!!! Аз лично бих взел кола без регистрация и нов внос,защото каквото и да ии има ще е по-добре от колкото някои да я е юркал в БГ-то и да е спестявал от хубави части,да е побългарявал доста неща от липсата на средства и въобще да е насрал колата по български! Има и изключения ,но те са рядкост!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...