Dakata 0 #1 Публикувано 30 Май, 2011 Здравейте приятели За всички любители на мобилните устройства се заиграх ( държа да отбележа, че аз почти нищо не разбирам от Adobe продукти така че моля да ме извините ако имате забележки към това което се е еполучило ) и сътворих едно лого с QR код ( Quck Response или 2D barcode... може и да не са едно и също но както и да е ). Не претендирам за оригиналност, но на мен си ми харесва. Който желае мога да му пратя TIF-чето с леърите да го доизпипа( самоче на това TIF-че не съм му сложил алфа канал за бялото). Аз си отпечатах при нас на прозрачно автомобилно "фольо" ( :lol: ) 10х10 см. няколко бройки и стана "културно". Ето и "творбата" : Линкът в кода води към URL : http://forums.hondabg.com Тъй като съм го генерирал с error corection code H и позволява до ( не съм съвсем сигурен ) 30% от надписа да не се чете, "шляпнах" логото посредата. Ето малко инфо за QR кодовете : QR кодове - WIKI За желаещите да си свалят софтуерче за мобилния си телефон ето една примерна програмка : UP Code софтуерче Дано да съм бил полезен П.С. Това е само пример и не претендирам за новаторство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове