B7_ 56 #1 Публикувано 29 Май, 2011 Въпросът ми е може ли да се сложи дросела от ф20 на д15з6 има ли някакви разлики? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #2 Отговорено 30 Май, 2011 До колкото съм запознат от всички хонди са си савместими дроселите наи много да ти се наложи да искараш с маркуче мап сензора което не е проблем но тази процедура е безмислена ако не разстържеш смукателя на диаметъра на дросела което значи че трябва да свалиш смукателя да го дадеш на някой маистор да го разстърже целия на фреза а до коклото знам имащ лощи спомени от сваляне на смукател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #3 Отговорено 30 Май, 2011 Да това го изключваме като вариянт да свалям смукател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 30 Май, 2011 аз защо си мисля че са с еднакви диаметри тия двата дросела 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #5 Отговорено 30 Май, 2011 на D15 е 56mm а на F20 - 60mm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #6 Отговорено 30 Май, 2011 Идеята да слагаш голям дросел с малак смукател е безмислена ако слагаш дросел старжи смукател ако не изобщо не се занимавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #7 Отговорено 30 Май, 2011 Идеята да слагаш голям дросел с малак смукател е безмислена ако слагаш дросел старжи смукател ако не изобщо не се занимавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #8 Отговорено 30 Май, 2011 Идеята да слагаш голям дросел с малак смукател е безмислена ако слагаш дросел старжи смукател ако не изобщо не се занимавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #9 Отговорено 30 Май, 2011 Идеята да слагаш голям дросел с малак смукател е безмислена ако слагаш дросел старжи смукател ако не изобщо не се занимавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #10 Отговорено 30 Май, 2011 Идеята да слагаш голям дросел с малак смукател е безмислена ако слагаш дросел старжи смукател ако не изобщо не се занимавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #11 Отговорено 30 Май, 2011 Идеята да слагаш голям дросел с малак смукател е безмислена ако слагаш дросел старжи смукател ако не изобщо не се занимавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #12 Отговорено 30 Май, 2011 Идеята да слагаш голям дросел с малак смукател е безмислена ако слагаш дросел старжи смукател ако не изобщо не се занимавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #13 Отговорено 30 Май, 2011 Идеята да слагаш голям дросел с малак смукател е безмислена ако слагаш дросел старжи смукател ако не изобщо не се занимавай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #14 Отговорено 30 Май, 2011 (Редактирано) моля да ги затриете тези 1000 отговора плод на калпав нет са. Редактирано 30 Май, 2011 от ReSPecT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #15 Отговорено 30 Май, 2011 на D15 е 56mm а на F20 - 60mmДа бе, размера се мери в задната част - след клапата, където и на Ф20-ката е 56 !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове