Jump to content
ICJ

Как закрепвате камери на волана?

Recommended Posts

Здравейте колеги.Искам да започна да следя развитието на колата от към ускорение след добавяне на тунинг части и различни настройки по мотора. Мисля, че ще ми е най-лесно да правя стартове след сълтветната модификация и да гледам дали е имало полза или е по-зле. Най-простото за което се сещам е да записвам стартовете с камера или GSM и да броя секундите от 0-100km/h. Има много такива клипове по нета и се сещате за какво говоря. Та вапроса е следния. Как закрепвате камерата или там с каквото правите записа на волана или вобще каде се закрепва??? Ако качите и някоя снимка на начин на закрепване ще е много полезно.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен телефона влиза идеално между волана. Знам че някои слагат нещо като двойно лепещо тиксо но от друга материя ... ааа забравих му името Публикувано изображение.

В youtube бях гледал един я беше хвалан с някакви ластици. Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземаш си една силиконова подложка(sticky pad) от някоя бензиностанция, резваш си едно парче, залепяш на конзолата пред волана, телефона на нея и си ти.

Ей за това става въпрос:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това последното е добра идея лошото, е че моя телефон е доста тънък и няма да може да стои по този начин, а пак нямам такъв фотоапарат. :( Трябва да измисля нещо друго. Чудя се?!?!? Можеби някаква стойка в която да влиза телефона и тази стойка да седи на това силиконовото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Винаги можеш да подпреш телефона с нещо. ;) Давам ти гаранция, че ще стои, това нещо лепи ЯКО.

Редактирано от Player101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

@Player101 Колега дай малко инфо цена/магазин за тази подложка, изглежда доста удобна за в кола?

Редактирано от edimen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...