Jump to content
pikaso906

Искам да сложа спортни седалки,но имам съмнения.

Recommended Posts

Най-после събрах пари за спортни седалки обаче механизма които ми хваща 3-точковия колан(апаратчето за закопчаване с червеното копче) е на седалката,а не за купето хванат.Мога ли да си купя 4-точков които да не се захваща за купето зад седалката,а отзад за самата седалката за да могат зад мен да сядат хора или трябва да си търся спортна седалка със закопчалката за 3-точковия колан?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спортният колан трябва да е захванат за купето там, където ти си го хванал към седалката. Надявам се не ползваш само този колан, защото (до колкото разбирам) по начина по който си го сложил не е достатъчно ефективен. Прелюда и без това е мега тесен отзад, та не знам как возиш хора, ама като сложиш и спортна седалка и айдеее. Като дойдеш по месечна среща питай, огледай. Моята кола например има, на драго сърце ще ти покажа кое как и защо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вържеш колана само за самата седалка ще те държи за нея,но при евентуален удар двамата заедно със седалката ще сте като изстреляни с прашка.Затова колана се хваща за здраво закрепени към купето места.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз така знам за тва питах щото ако няма начин за съжаление няма да слагам спортни седалки,че много тясно ще стане,но с радост ще се възползвам от предложението ти колега мерси много :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се сетих че на прелюда седалките нямат дупки за коланите, на не мога да си представя как точно си ги сложил, ще трябва да видим в неделя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега нещо си се объркал и аз не се изразих добре.Исках да кажа,че искам да купя спортни седалки и колани.Не съм купил нито седалки нито колани и се чудя сега след като имам парите дали си заслужава да става още по-тясна колата като ги сложа.

Редактирано от pikaso906

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...