Jump to content
Guest Rust

A must for all 6 gen owners

Recommended Posts

Guest Rust

Не съм сигурен дали не е пускано вече , аз лично съм го точил от eMule. Това не е книжката моято идва при закупуване на колата. Тук може да видите всичко разглобено до най-малката част , както и как се прави .... и още много полезна информация.За мен това е задължителна придобивка , затова го качвам в дата.бг :unsure:http://store1.data.bg/rruusstt/Honda/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Не съм сигурен дали не е пускано вече , аз лично съм го точил от eMule. Това не е книжката моято идва при закупуване на колата. Тук може да видите всичко разглобено до най-малката част , както и как се прави .... и още много полезна информация.

За мен това е задължителна придобивка , затова го качвам в дата.бг :unsure:

http://store1.data.bg/rruusstt/Honda/

<{POST_SNAPBACK}>

Полезно е това, ама някой да знае точно тази книжка която идва с колата къде я има на английски че моята (а мисля че и на огромната част от останалите) е на немски?

Навсякъде попадам на този service manual който е пуснал колегата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

някой да знае точно тази книжка която идва с колата къде я има на английски

<{POST_SNAPBACK}>

Питай в бултрако.Със сигурност имат книжки за 7ген , пък що за и за 6та да нямат :unsure:. В интерес на истината според мен няма нещо което да е важно и да не го пише и в този мануал дето съм постнал. Мойта книжка е на италиянски и общо взето се разбират повечето неща и без да знам езика :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...