Guest Civic*6 #1 Публикувано 6 Юни, 2006 Колеги, следващата седмица ще боядисвам каляската изцяло и след това съм решил да сложа фолио на трите задни стъкла, както и градираща лента на предното. Въпросът ми е къде в Добрич или Варна ще го направят най-качествено и за колко. Засега съм намерил в Добрич едно момче, което иска 25 лв. за труда + материалите. Колата е черна и търся съответно черна градираща лента с надпис ХОНДА, разбира се . Помагайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #2 Отговорено 7 Юни, 2006 Е-ее, никой ли не може да помогне Поне кажете добър магазин за автоаксесоари във Варна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #3 Отговорено 7 Юни, 2006 Е-ее, никой ли не може да помогне Поне кажете добър магазин за автоаксесоари във Варна! <{POST_SNAPBACK}> магазин ще ти кажа, ти ще си прецениш дали са добри: - с/у ХЕИ-то на бул. Левски има павилиончета и малък пазар - ул. Бенковска след кръстовището с ул. Пискюлиев в посока ул. Кра-кра, след 100-тина метра вляво в подблоково пространсто - с/у ОМВ на Мир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 7 Юни, 2006 Фолио във Варна се слага качествено и единствено само при Краси(фолиото) с/у входа на гробищата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове