Jump to content
Guest iondrive

търси се жичкаджия

Recommended Posts

Guest iondrive

Някой има ли координати на разбиращ жичкаджия? Става въпрос за тойота, не за хонда, ако има някакво значение. Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Значи караш по 6-ти септемви , минаваш ресторант стадиона и точно преди линиите има една отсечка за надясно ( едно единствена е ) и след нея още едно влизане , за островче ;) точно до един магазин за хранителни стоки за домашни любимци :)П.П. Сега като прочете всичко това , за да не те карам да ходиш за зелен хайвер ти казвам , че това се отнася за Пловдив ;) а ако си беше написал в профила от къде си или в темата за къде става въпрос , нямаше да напишеш следващия ти пост в тази тема като се извиняваш , че не си писал от къде си и на мене нямаше да ми се налага да пиша този после пис ;) Или иначе ако си от Пловдив , отиди там , ще те обслужат ако не са заети или ще ти кажат кога да отидеш !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iondrive

Сори, незнайно защо бях почти сигурен, че съм попълнил профила си. Сори :)П.С. поне сега тези от Пловдив ще знаят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Знам едни добри жичкаджии намиращи се до моя блок в Обеля-2. Ако ти е удобно кажи за да ти обясна как да стигнеш до тях. Поздра Ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...