Jump to content
Guest iSpider

Още по "Как да намалим разхода"

Recommended Posts

Guest shestia
Отговорено (Редактирано)
:) ей на това се казва луд човек, при 150 се засилва и си гаси двигателя ;) , аз при 150 не смея да изключа от скорост че да осещам гумите че имат перфектно сцепление с пътя а той гаси и по инерция. Ей това е абсолютен ненормалник като ходя към Пловдив, той каза че движи по тракия, ще се оглеждам за въпросното ауди и ще го заобикалям отдалече. мерси за линка и темата! ;) хаха между другото ми хареса там дето разправя че си заключил волана и замалко да отнесе някво дърво ;) , ей това мизерията е голяма работа! ;) Редактирано от shestia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ужас :) пази боже, иначе е интелигентен човек както се подразбира, ама пусти икономии........ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust
Отговорено (Редактирано)

Не ги разбирам и аз такива хора .... Не че нещо ,ама като иска нисък разход да не кара ауди с газова уредба ми да си купи някоя малка икономична колица и да не става опасен за себе си и околните. Т'ва българите сме големи комплексари деба !едит : Ама майна , ти като искаш да караш готина кола с кеф (не казвам че ауди 80 е готина кола , нито че е кеф .. просто е подобна ситуацията с нашите) от гориво ли ше пестиш !?Ся човека не казвам нищо лошо за него ,може би наистина е интелигентен ,ама всеки трябва да си знае гьола !За парите които може да земе за тва ауди може спокойно да си намери икономична колица , щом т'ва му е приоритет !

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

икономията е майка на мизерията ;) но такив колата му ако прави 3л разход завотско той пак ще иска да икономиса :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

прав си, имам Дайхатсу на газ, ползвам го да ходя за риба за икономия, гори 5-6 на 100 газ, което си е баш 4 лв на 100км и то без тези простотии, а си е кола с 4 врати все-пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Интересното е че май експериментира от доста време различни техники :blink::o:);););) ...........пък и без сакатлъци....късметлия ;););):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

К'во се чудите,като знам как харчи Ауди на над 150х/км,въпроса с икономията е много актуален.....Иначе си е чиста лудост при 150км/ч с изключен матор....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

тоя не е нормален :o:blink: направо не ми се коментира тази простотия ;) е от такива по улиците ме е най много страх :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234
Отговорено (Редактирано)

Имам да казвам 2 неща по темата - няма по-голяма простотия от това дето тоя прави. И няма по-весело нещо в последно време, от това надсмиване и хулене което му дръпват колегите му. А и ме притеснява доста, че нещо ми се пада съгражданин ... :);):o;):D;)П.П. Забраших да добавя нещо - четох някъде за таксиджия в Русия, ама едно време - СССР. С Волга правил същия номер. И пестял ... колко - с цена на бернзина от 2-3 купейки ... ;) , и тогава му родила скоростната от това палене на скорост и познайте излезнало му камила с рога с това пестене. :blink:

Редактирано от iceman1234

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Имам да казвам 2 неща по темата - няма по-голяма простотия от това дето тоя прави. И няма по-весело нещо в последно време, от това надсмиване и хулене което му дръпват колегите му. А и ме притеснява доста, че нещо ми се пада съгражданин ...  :P  :dry:  :P  :D  :P  :P

П.П. Забраших да добавя нещо - четох някъде за таксиджия в Русия, ама едно време - СССР. С Волга правил същия номер. И пестял ... колко - с цена на бернзина от 2-3 купейки ...  :unsure: , и тогава му родила скоростната от това палене на скорост и познайте излезнало му камила с рога с това пестене.  :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

то това е за напреднали ама в психическите заволявания stupid.gif

ей този отговор най ме накефи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

който пусна темата ще му калкулирам 3 часа работно време и 1 кофа сълзи - от смях разбира се...просто не е истина какви хора има..и сега се сетих за един ...(няма достатачно силна квалификация) дето на магистрала Тракия посока София караше в мойта част от магисталата срещу мен в мойта лява лента:unsure: :unsure: :dry: като се разминахме (слава богу карах в средната лента) спрях колата и 10 мин не можах да потегля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

който пусна темата ще му калкулирам 3 часа работно време и 1 кофа сълзи - от смях разбира се...

просто не е истина какви хора има..

и сега се сетих за един ...(няма достатачно силна квалификация) дето на магистрала Тракия посока София караше в мойта част от магисталата срещу мен в мойта лява лента:unsure: :unsure:  :dry:

като се разминахме (слава богу карах в средната лента) спрях колата и 10 мин не можах да потегля.

<{POST_SNAPBACK}>

- някакъв луд кара в насрещното на магистралата!

- не е един, много са много!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

който пусна темата ще му калкулирам 3 часа работно време и 1 кофа сълзи - от смях разбира се...

и сега се сетих за един ...(няма достатачно силна квалификация) дето на магистрала Тракия посока София караше в мойта част от магисталата срещу мен в мойта лява лента:unsure: :unsure:  :dry:

като се разминахме (слава богу карах в средната лента) спрях колата и 10 мин не можах да потегля.

<{POST_SNAPBACK}>

И на мене ми се случи такова нещо , точно след тунелите и както се бях засвяткал изкарах луд късмет , че се движеха ( ДА 3 броя ) в лявата ми лента :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

<{POST_SNAPBACK}>

И на мене ми се случи такова нещо , точно след тунелите и както се бях засвяткал изкарах луд късмет , че се движеха ( ДА 3 броя ) в лявата ми лента :P

<{POST_SNAPBACK}>

като примерен гражданин се обадих на КАТ и им викам - некав масов убиец се движи по магистралата.. а те само дето не ме набиха ...ама защо сам им се бил обаждал ама какво да направели, този телефон бил за катастрофи...

:P:P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nencheff
Отговорено (Редактирано)

като примерен гражданин се обадих на КАТ и им викам - некав масов убиец се движи по магистралата.. а те само дето не ме набиха ...ама защо сам им се бил обаждал ама какво да направели, този телефон бил за катастрофи...

:unsure:  :unsure:  :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

japan: точно де, 'що не им каза да тръгват, защото ще има катастрофа .... що за ненормални хора са това ?? Заради тяхната незнайност, простотия, несъображение .. както искате го наречете .. ще пострада някой невинен човечец ... луди колкото си искаш .. :P:D Редактирано от Nencheff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

а ле-ле майко тоя е НЕ-човек баси простотията :unsure::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

стига, че тоя номер с насрещното съм го правил преди 25г като млад шофьор - 10 минути карах в насрещното на гара Елин Пелин през нощта в абсолютно непрогледна мъгла, накрая кат са сетих кво праа са насрах, ся още ма тресе при тоа спомен, ма нали съм си късметлия.....:unsure::dry::P:D:P:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

11 правила за икономия на гориво Отворените стъкла или люкът влияят върху разхода незначително при ниска скорост. Проветряването по този начин Ви струва допълнително 0,2-0,5 л. гориво. Този разход рязко нараства с повишаване на скоростта. Главното осветление и фаровете за мъгла се нуждаят от 300 грама, затова не ги включвайте без причина, както и други мощни консуматори на електроенергия. Да видим каква е ситуацията при Иванов и Петров които са съседи и имат еднакви автомобили. Иванов изяжда 11 литра, а Петров се радва на своя разход от 9 литра. Причините: Иванов през лятото кара със зимни гуми, в централната част на града, на кратки разстояния и в тъмната част на деня, и багажникът му е пълен с ненужни вещи. Високата скорост изпива горивото. 11 правила за икономично каране: 1) Всичко което пречи на аеродинамиката, струва пари. Това е широкопрофилната гума, непредвидена от завода производител на автомобила, декоративните спойлери и други глезотийки. Багажници и т.н. Изобщо всичко излишно. Пример: Караме със 130 с три велосипеда отгоре на багажника. Разхода на гориво нараства с 5 литра от обичайния. От София до Бургас и обратно това са 60 лева в по-вече! 2) Постоянно включените консуматори на електроенергия струват пари. Включвайте ги само при необходимост. Вентилацията увеличава разхода с 1 литър, климатика с 2-3 литра гориво на 100 км. 3) Загряването на двигателя до работна температура след студен пуск струва пари. Тръгвайте възможно по-бързо. При натоварване двигателят загрява по-бързо, а и съседите Ви ще са удовлетворени. 4) Кавалерийският старт струва пари. Потегляйте без да настъпвате до отказ педала на газта, превключвайте на по-висока предавка възможно най-рано. Старайте се да карате на по-висока предавка. Съвременните мотори, особено дизеловите позволяват преминаване на 4-5 предавка още при 50 км/ч. 5) Двигателят трябва да работи на обороти, съответстващи на максималния въртящ момент. За това е достатъчно да погледнем в документацията на автомобила. 6) Разумното и предвидливото движение икономисва гориво. Преценявайте пътната обстановка, избягвайте излишното ускорение при наближаване на червен светофар. След това трябва да натискате спирачката което си е чиста загуба на кинетична енергия-респективно пари. 7) Правилното налягане на въздуха в гумите икономисва гориво. Проверявайте налягането. Ниското увеличава съпротивлението, респективно разхода, високото влияе отрицателно на стабилността и управлението. 8) Работата на двигателя при престой струва пари. Загасяйте мотора в задръствания и на натоварени кръстовища. 9) Липсата на автоматичен режим празен ход струва пари. Това е за автомобилите със специална икономична програма. 10) Съвременните висококачествени масла (синтетика или полусинтетика), и енергоспестяващите масла за скоростна кутия и двигателя икономисват гориво. 11) При възможност не ползвайте свой автомобил, а пътувайте заедно с Петров. Това със сигурност ще ви спести гориво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

И сега някой да ми каже, защо съм си я купил тая яка кола, като знам кво става след 4к оборота..?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RANGI

И сега някой да ми каже, защо съм си я купил тая яка кола, като знам кво става след 4к оборота..?

кефа цена няма :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

тоя фен с аудито да си разгъне един чаршаф през шибидаха - спестява още 30%, а ако си покаже г_за и пърди срещу него ефекта е неуписуем - бегайте за боб на пазара :):P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IvoSi

Това си е една чиста провокация от страна на този "Брунобанани". Човека провокира с абсурдни твърдение и то не само в сайта за коли, аз съм му чел пост в един сайт за мода. Във всичките му постове има много силна нотка на ирония. Пуска някакво абсурдно твърдение и после гледа сейр :) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Това си е една чиста провокация от страна на този "Брунобанани". Човека провокира с абсурдни твърдение и то не само в сайта за коли, аз съм му чел пост в един сайт за мода. Във всичките му постове има много силна нотка на ирония. Пуска някакво абсурдно твърдение и после гледа сейр :) !

Като каза за провокации и гледане на сеир, се сетих за "Генади" :P:);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Ауу тоя Генади като четох какво е писал направо се разбих от смях но както е казано "разни хора разни идеали" :) а този човечец с това ауди още се чудя как не е направил някоя беля :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Този с аудито е малоумен. ;) да ходи да се гръмне някъде :blush1:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata
тоя човек като чели се гордееше с постигнатия разход на гориво и най-вече според мен за парите които е спестил ако сички се гордеят поради такива причини света щеще да умре от гордост ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

дайте някоя нова тема на Генади ве хора ... мъчно ми е вече ! от толкова време не съм се радвал на негови теми и как се нервират хората :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Дано тоя майстор на волана с Аудито не се явява зад/пред/около мен на пътя.Ха ха и аз съм го правил тоя номер в насрещното.Преди години карам към София през Враца. Нали там се разделя пътя. Нощ (около 2), вали сняг на парцали. По пътя около 15 см пресен сняг. Надървил съм малко Ситроена (тогава бях със GSA-то). По едно време гледам бензиностанция, ама отляво на пътя :blush1: . Оглеждам се... гледам мантинела - отдясно ;) . Опа! айде обратно и у правия път. Добре че нямаше жива душа на пътя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...