Guest paRADOx #1 Публикувано 5 Юни, 2006 Скоро Хонда ще навлезе и в Свтовния пистов шампионат за туристически автомоблили.....а аз нямам търпения да я видя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 5 Юни, 2006 Ма те си участват от известно време , но до колкото знам частни екипи и използват Акорд-а за тази цел , виждал съм и ТайпАр-и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #3 Отговорено 5 Юни, 2006 Ма те си участват от известно време , но до колкото знам частни екипи и използват Акорд-а за тази цел , виждал съм и ТайпАр-и <{POST_SNAPBACK}> ...м даааа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #4 Отговорено 5 Юни, 2006 Не знам?!И аз съм виждал по телевизията Type-R-и да се състезават, но може би не става дума за същото състезание.Списанието от което съм взел тази информация е Авто Журнал, Юни 2006! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #5 Отговорено 5 Юни, 2006 Не знам?!И аз съм виждал по телевизията Type-R-и да се състезават, но може би не става дума за същото състезание.Списанието от което съм взел тази информация е Авто Журнал, Юни 2006! <{POST_SNAPBACK}> Повтарям преди съм виждал Акорд-и и ТайпАр-и , които може би са били на частни екипи т.е. завода Хонда нямат нищо общо , освен , че са създали модела А това може да се отнася за самата фирма , че ще имат те техен екип както е във Формула 1 от тази година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков #6 Отговорено 5 Юни, 2006 (Редактирано) Освен това представянето на Honda във WTCC хич не е блестящо.Ако влезе заводски отбор ще е друго. Редактирано 5 Юни, 2006 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #7 Отговорено 5 Юни, 2006 бе аз вчера ги гледах и ся бяха последни акордите..... но дано се стегнат малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков #8 Отговорено 6 Юни, 2006 бе аз вчера ги гледах и ся бяха последни акордите..... но дано се стегнат малко <{POST_SNAPBACK}> И на мен това не ми се хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #9 Отговорено 7 Юни, 2006 Не знам?!И аз съм виждал по телевизията Type-R-и да се състезават, но може би не става дума за същото състезание.Списанието от което съм взел тази информация е Авто Журнал, Юни 2006! <{POST_SNAPBACK}> Много па си 4етливец бе Инфото е супер наистина и интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stayllisimo #10 Отговорено 18 Юни, 2006 Сивиците които се състезават там са на частни отбори,със малко модове по стандартните к20-ки,220к.с.И нямат общо с чудовищата на алфа и бмв които са 280+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #11 Отговорено 19 Юни, 2006 Ами значи сега, ако влезне отбор на HONDA, нещата ще се променят! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #12 Отговорено 19 Юни, 2006 Ами значи сега, ако влезне отбор на HONDA, нещата ще се променят! <{POST_SNAPBACK}> Да ама колата трябва да бъде пипната от харата на HRC(Honda Racing Co.) Току виж качили 5 цилиндровия си V образен агрегат от RC 211 с литрова мощност от 200+к.с. и става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest R1cerBoy #13 Отговорено 2 Юли, 2006 Тука става на въпрос за коне от 300 до 400 .... двигател с обем 1 литър и мощност 210 коня не е достатъчен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове