1van 0 #1 Публикувано 17 Май, 2011 Здравейте колеги. На люлинския тунел има от двете страни по една камера,които може би стоят от 5-6 години а може би и повече.Интересувам се дали някой е получавал честитка от там,да е бил заснет в нарушение? Да видим дали ще се успокоя или ще се разтревожа още повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 17 Май, 2011 (Редактирано) Хм аз пък мислех, че там няма камера, а само има уреди които ти показват с колко караш Редактирано 17 Май, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
оги125 8 #3 Отговорено 17 Май, 2011 и аз си мисля ,че е само за скоростта сколко се движиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #4 Отговорено 17 Май, 2011 Аз миналата седмица минах от там и ми показа 98 км , все още нямам честитка Споко мисля че не работят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #5 Отговорено 17 Май, 2011 От както са поставени тези камери е имало случаи, когато съм минавал с доста превишена скорост , но никога не съм получавал честитка. Мисля, че са поставени за да заснемат евентуален вандализъм по тунела. При всички случаи е по-добре да караш разумно !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #6 Отговорено 17 Май, 2011 Чувал съм за честитки, но не познавам лично някой късметлия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #7 Отговорено 18 Май, 2011 И аз съм я изпробвал,може би съм минавал от там с 100км преди 3-4 години и не съм получил нищо,но скоро не бях настъпвал котето по опашката и си викам да не би да са променили нещо ,че и доста сериозно бях настъпил хондарата и ако са ме щракнали ..... не ми се мисли ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #8 Отговорено 18 Май, 2011 Не мисля ,че работят или поне не са за тази цел понеже от там често ми се случва да я настъпвам хонделата и досега не съм получавал нищо така ,че няма страшно. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Huligana 2 #9 Отговорено 18 Май, 2011 Не мисля ,че работят или поне не са за тази цел понеже от там често ми се случва да я настъпвам хонделата и досега не съм получавал нищо така ,че няма страшно. :DИ аз съм на това мнение,че те ако бяха за скорост до сега да ми е препалнена пощата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #10 Отговорено 18 Май, 2011 Всеки ден минавам от там. Хората твърдят че тези камери засичат и скорост, но това не е така. В началото карах разумно с 50-60км/ч, но след като всеки път ме задминаваха коли с по 80-130км/ч, ми стана ясно че съм най-бавният преминаващ там. Е, вече не съм най-бавният... Може би тези камери са поставени там за да следят за ПТПта и автомобили, изпреварващи по трамвайната линия?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #11 Отговорено 19 Май, 2011 Toва си е ускорителят за прости частици - всички го знаем. Засега не съм чувал някой да е получавал честитка, а трябва. Там ще се съберат много солидни суми. Особено като хора като колегата над мен. Няма какво да ми се засяга. Какво значи "вече не съм най-бавният" ?! И аз съм най-малко крадящият от тая държава, ама да почна да крада и лъжа и аз ли? Честно, просто няма да се оправим докато има такова мислене. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #12 Отговорено 20 Май, 2011 Аз съм ходил 3-4 пъти с колата до Люлин през тунела, и винаги като минавам уреда ми отчита 40 и няколко км. Просто не мога да си представя да мина, виждайки че съм в нарушение.@Shefa - :worthy: п.с. Аз като се замисля май съм доста заблуден, защото като карам по Цариградско обикновено оставям поне 2 коли дистанция отпред, и някой (когато е по-натоварен трафика) успява да се набута отпред.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове