Jump to content
1van

Камера на люлинския тунел

Recommended Posts

Здравейте колеги. На люлинския тунел има от двете страни по една камера,които може би стоят от 5-6 години а може би и повече.Интересувам се дали някой е получавал честитка от там,да е бил заснет в нарушение? Да видим дали ще се успокоя или ще се разтревожа още повече :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Хм аз пък мислех, че там няма камера, а само има уреди които ти показват с колко караш ;)

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз си мисля ,че е само за скоростта сколко се движиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз миналата седмица минах от там и ми показа 98 км , все още нямам честитка ;) Споко мисля че не работят :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От както са поставени тези камери е имало случаи, когато съм минавал с доста превишена скорост :( , но никога не съм получавал честитка. Мисля, че са поставени за да заснемат евентуален вандализъм по тунела. При всички случаи е по-добре да караш разумно !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувал съм за честитки, но не познавам лично някой късметлия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм я изпробвал,може би съм минавал от там с 100км преди 3-4 години и не съм получил нищо,но скоро не бях настъпвал котето по опашката и си викам да не би да са променили нещо :angry: ,че и доста сериозно бях настъпил хондарата и ако са ме щракнали ..... не ми се мисли !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля ,че работят или поне не са за тази цел понеже от там често ми се случва да я настъпвам хонделата и досега не съм получавал нищо така ,че няма страшно. :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля ,че работят или поне не са за тази цел понеже от там често ми се случва да я настъпвам хонделата и досега не съм получавал нищо така ,че няма страшно. :D :D

И аз съм на това мнение,че те ако бяха за скорост до сега да ми е препалнена пощата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки ден минавам от там. Хората твърдят че тези камери засичат и скорост, но това не е така. В началото карах разумно с 50-60км/ч, но след като всеки път ме задминаваха коли с по 80-130км/ч, ми стана ясно че съм най-бавният преминаващ там. Е, вече не съм най-бавният... :)Може би тези камери са поставени там за да следят за ПТПта и автомобили, изпреварващи по трамвайната линия?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Toва си е ускорителят за прости частици - всички го знаем. Засега не съм чувал някой да е получавал честитка, а трябва. Там ще се съберат много солидни суми. Особено като хора като колегата над мен. Няма какво да ми се засяга. Какво значи "вече не съм най-бавният" ?! И аз съм най-малко крадящият от тая държава, ама да почна да крада и лъжа и аз ли? Честно, просто няма да се оправим докато има такова мислене.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм ходил 3-4 пъти с колата до Люлин през тунела, и винаги като минавам уреда ми отчита 40 и няколко км. Просто не мога да си представя да мина, виждайки че съм в нарушение.@Shefa - :worthy: :worthy: :worthy:п.с. Аз като се замисля май съм доста заблуден, защото като карам по Цариградско обикновено оставям поне 2 коли дистанция отпред, и някой (когато е по-натоварен трафика) успява да се набута отпред.. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...