Jump to content
Guest petar

сваляне на централна конзола

Recommended Posts

Guest petar

Здравейте,някой ако е свалял,централната конзола(всичко това около касетофона и уредите за управление на А/С) моля да помогне.Колата е японската версия.Хайде успешна седмица!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Искаш да знаеш как се сваля или си се запанал някъде и не можеш да продължиш !!! и също така проблем ли някакъв има или си мераклия нещо :cool:Или иначе не би трябвало да има нищо сложно , щипки и болтове е всичко ( по принцип ти говоря , не само за 6 г ) , оглеждай се хубаво за болтове , ако няма значи е на щипки и се въоражи с много търпение и време ( времето не е задължително , но ако е за първи път )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Да мераклия съм,ще сменям осветлението. Не съм започнал да го свалям,но ме интересува, дали има нещо специфично за да не счупя някоя щипка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Да мераклия съм,ще сменям осветлението. Не съм започнал да го свалям,но ме интересува, дали има нещо специфично за да не счупя някоя щипка.

<{POST_SNAPBACK}>

Ще усетиш като нещата ще се счупят ако ги напъваш , щипките трябва да излизат без много сила , вкарваш отверка в процепа и леко нагоре напъваш , японците са ги мислили много компактни тези табла :cool: не би трябвало да срещнеш проблем !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Ще пробвам,а като стане ще я снимам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Чакай,чакай,не бързай :) първо:махаш копчетата за авариините и за стъклата които са в двата горни края на конзолата!Под тях има две болчета!Копчетата се махат лесно с тънка отверчица вътрешната им страна!Излизат с триъгълничетата направо.После сваляш пластмасите които са на скоростния лост и отдолу "чекмедженцата"които са под пепелника и запалката.Отваряш пепелника и отдолу има още три болчета.И тях махаш.Бъркаш отдолу и вадиш жилото на парното.Самото парно е хванато отдолу с още едно болче на много е*но място.Ако извадиш всичко това готов си.Аз бях разглобил почти цялото табло.Ще му намериш цаката,само не напъвай!!!Всичко е на болтове!Айде успех....и дано да не съм реагирал късно....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...