Jump to content

Recommended Posts

Guest Venci
Публикувано (Редактирано)

Здравейте. Отскоро имам Сивик 96UK и открих че 90 коня не стигат, а ми е първа кола и не искам да я продавам и сменям.ОБИЧАМ я. Мисля да и сменя филтъра и изпусквателната система, някой да може да ме светне за кви пари става въпрос, че в нета нищо не намирам, а представа си нямам. !!!

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

D14a2 за тва маи говориш.....филтър си вземи оригинален....препоръчвам Ractive K&N или ако можеш да си намериш ApeXi .....както ще препоръчам да го изнесеш под калника като смениш гумената тръба с метални(алуминии или нераждавейка) и махнеш резонаторите...или просто да го изнесеш по напред в коша като го изолираш....абе пусни в търсачката ще немериш много инфо....както и за филтъра така и за испускателните колектори !!! ....а и нета е раят на информацията за каквото и да било...търси по задълбочено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Ще опитам и мноо мерси за съвета.Та като стана въпрос, радвам ти се на колата, ама много, обаче в нета за оптичен тунинг-голямо нищо. За тая ген. няма нищо. Аз ли не търся както трябва, но нейсе. Първо мотора

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

не че не търсиш достатъчно просто за англичанките има адски малко неща ...било то за двигател или оптика такаче ....инпровизацията идва на помощ .....както и въображението....дерзай !!!...и мерси за колата ....старая се ...доста ...и се ръся кинта :cool:

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Намерих тема в която описваш как става от януари или февруари. Успя ли да ги качиш и с колко? И ако не тайна колко пари вложи? Че не съм сигурен още дали да се занимавам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Здравейте. Отскоро имам Сивик 96UK и открих че 90 коня не стигат, а ми е първа кола и не искам да я продавам и сменям.ОБИЧАМ я. Мисля да и сменя филтъра и изпусквателната система, някой да може да ме светне за кви пари става въпрос, че в нета нищо не намирам, а представа си нямам.  !!!

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля, че има няколко "пердашковци" тука от Варна, които с удоволствие ще ти помогнат :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...