Guest BOGIE #1 Публикувано 27 Май, 2004 Момчета и братия сектанти искам да поясния как се произнася името на луксозните Хонди, ако цяла България греши то ние поне не трябва да се излагаме. Името на нашите най любими коли идва от една англииска дума ACCURATE Която значи Точен или Прецизен, и както повечето английско говорящи знаят тази дума се произнася АКЮРАТ, та ако думата се произнася АКЮРАТ колата не може да е АКУРА. Правилното произнасяне на името е АКЮРА. И моляви се, не дейте да ми теглите майни с думите "този какво се прави на голем разбирач" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 27 Май, 2004 Съгласен съм с теб но в БГ нещата стоят по друг начин и CRX-е си ар екс ,ама тук се казва це ер хикс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #3 Отговорено 27 Май, 2004 Така е колега АКЮРА му е майката. Но както си го казва колегата "BEnji" - в БГ всеки е големия разбирач и НЕможеш да му коригираш мнението дори когато то е грешно до неузнаваемост Просто.....ТУК, в тая страна си е таковало майката и бащата даже от простотия и дървена филосифия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #4 Отговорено 27 Май, 2004 Ооо бледолики... Добре, че ни просветиииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #5 Отговорено 27 Май, 2004 Ооо бледолики... Добре, че ни просветиииии Ама кажи ЧЕСТНО не те ли коси много-яко как се произнася поглешно на мен лично ми се бърка в здравето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #6 Отговорено 27 Май, 2004 Абе повече ме кефи Акура. Звучи ми като ку*а... Иначе мноо трява да си гъна езика. Па нали ме марзи да гледам ...Иначе глей ква сектичка сме си... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #7 Отговорено 27 Май, 2004 Абе повече ме кефи Акура. Звучи ми като ку*а... Иначе мноо трява да си гъна езика. Па нали ме марзи да гледам ...Иначе глей ква сектичка сме си... Бе по-добре е от Онея С Големия Джам И Широката Лайсна.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #8 Отговорено 27 Май, 2004 Абе повече ме кефи ....Па нали ме марзи.... Ти почна като ОНЗИ субект, който го мързи да казва "VTEC" а съкратено си казвал "VTi", понеже така му било по-удобно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #9 Отговорено 27 Май, 2004 Аз имам следното виждане! Това е въпрос на произнасяне! Французите немогат да произнасят буквата "Х" ! Е "A-HA" го произнасят А-А! Убийги ако щеш "Х" не могат да произнесът! "ЕЙ СИ ДИ СИ" го произнасят" А СЕ ДЕ СЕ"!Е тук е нещо подобно! На български думата "акуратност" не се произнася "акюратност"! Значи си е "акура" ! Не трябва да издребняваме чак толкова според мен! На мен и фамилята ми никъде немогат да я произнесът както е! Викат ми " Пофристов"(Pophristov) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #10 Отговорено 27 Май, 2004 Абе повече ме кефи ....Па нали ме марзи....Ти почна като ОНЗИ субект, който го мързи да казва "VTEC" а съкратено си казвал "VTi", понеже така му било по-удобно Да бе верно това беше уникална тапотия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa #11 Отговорено 27 Май, 2004 Чада мои, май не сте запознати откъде идва марката АКУРА (точно така се произнася). Идва от името на бога на съвършенството Акура Мазда (сетете се още коя марка идва оттам). Иначе щеше да се произнася "Мейзда". Затова не виждам смисъл да се правим на по-американци от японците , като казваме "акюра" Ако има още нещо - обръщайте се към духовенството Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #12 Отговорено 27 Май, 2004 Ако има още нещо - обръщайте се към духовенството В тона на темата с произношенията и доховенството...."И светаГоДуха !" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #13 Отговорено 27 Май, 2004 Чада мои, май не сте запознати откъде идва марката АКУРА (точно така се произнася). Идва от името на бога на съвършенството Акура Мазда (сетете се още коя марка идва оттам). Иначе щеше да се произнася "Мейзда". Затова не виждам смисъл да се правим на по-американци от японците , като казваме "акюра" Марк ти да не учиш френски??? Абе верно много е кофти някой като произнася грешно думите и ако пак трябва да се задълбочим думите не се ПРЕВЕЖДАТ , произнасят се както е на родния му език,но тъй като франциси,англичани,българи и един куп други народи не са можели да си обърнат езиците и да произнесят думите както трябва са я модифицирали спрямо родния им език и за това се получават такива неща.Така че Айде моля този който знае японски да каже как се произнася ХОНДА на японски и да започнем и ние да си казваме ХОНДА както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #14 Отговорено 27 Май, 2004 Баси, един ден да ме няма и каква тъпа тема сте сътворили. Бравос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #15 Отговорено 28 Май, 2004 Баси, един ден да ме няма и каква тъпа тема сте сътворили. Бравос. Ти па кога изтрезня бреееееееее ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове