jamo 93 #1 Публикувано 15 Май, 2011 (Редактирано) Колеги понеже като си погледнах под колата и видях с какви тръби е 6-та D15Z6-то се уплаших, приличат на Ф25 и реших да ги сменя. Имам възможност да сложа генерация ( тръбите между колектора и крайното гърне ) от 5-та D15B2, но не са ми на близо и искам да знам дали да се разхождам да ги вземам. Дали ще са същите свивките и дължините, тръбите са около ф40-5 Редактирано 15 Май, 2011 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 16 Май, 2011 Никой ли няма представа дали ще паснат Забравих да кажа, че и двете коли са хечбек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #3 Отговорено 16 Май, 2011 видях с какви тръби е 6-та D15Z6-то се уплаших, приличат на Ф25 38мм външно, преди 30 мин го мерих. Вътрешното вероятно е 35мм... после защо не вървяла. Вярно, има прилични ниски обороти, заради слаботелесните тръбички, но са за сметка на високите. Аз лично мисля да мина на 50 или 55. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове