Jump to content
Guest ASRACING

Honda Racing Co

Recommended Posts

Guest ASRACING

За съжаление, във форума се дискотират САМО темите, свързани с автомобилите Хонда :D ,а основно марката има успехи в моторните спортове, със своите мотоциклети, които изпреварват конкуренцията и технологийте на автомобилита с деситилетие!Не случайно Хонда(мотоциклети) имат над 500 победи в Гран При! !!! Затова, аз като голям фен на мотоциклетите, реших да покажа една снимчица , на технология от началото на 90-те години, която е може би е неизвестна на повечето фенове! Това е така нареченото овално бутало и 8 клапана на цилиндър на HRC. Снимки My Webpageп.п. Още от дете съм се замислял, как са направили сегментите? :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

За съжаление, във форума се дискотират САМО темите, свързани с автомобилите Хонда :wub: ,а основно марката има успехи в  моторните спортове, със своите мотоциклети, които изпреварват конкуренцията и технологийте на автомобилита с деситилетие!Не случайно Хонда(мотоциклети) имат над 500 победи в Гран При! !!!  Затова, аз като голям фен на мотоциклетите, реших да покажа една снимчица , на технология от началото на 90-те години, която е може би е неизвестна на повечето фенове! Това е така нареченото овално бутало и 8 клапана на цилиндър на HRC. Снимки My Webpage

п.п. Още от дете съм се замислял, как са направили сегментите? :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

незма ама и мене ме кефят много мотоциклетите на хонда но не искам да се качвам щото ще се утрепа някаде а още съм млад и зелен....а като ми го показа тва чудо(овалното бутало) напрао дзяпнах а пък като се разбра че е и на мотор ....... :D:D ....все пак са почнали от моторетките ... :D:wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Колега това е стара тема ..не ми се рови в момента ...но преди време имаше тема то4но за този модел !!! ...и съм сигурем 4е вси4ки тук са наясно ...за какво говорим когато се спомене HONDA било то коли или мотоциклети ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...