Jump to content
Guest Blacks

Хора, дайте мнение!

Recommended Posts

Guest Blacks

Искам да си купя Хонда. Ходих и гледах, разбира се не навсякъде но доста. Civic Vtec почти никъде не видях, за разлика от 1,4 16V. Въпроса ми е следния: Honda Civic 1,4Vtec, 95г., 120 000km, от Австрия - 6200лв. или Honda Civic 16V 1997г., 120 000km, Внос от Италия - 7500лв.. Неразбирам и не знам дали 16V не е по кофти. Какво ще ме посъветвате. Кажете някъде по София където мога да намеря Хонда Civic или VTi.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

значи така като чета имаш нужда от малко разяснение по отношение на двигателите на хонда....първо 1.4 витек двигател няма(поне аз не съм чувал) ...той си е 16v...16v не е двигател а просто броя на клапаните....и колкото са повече толкова по добре ....другото което е VTi не е друг модел на хонда а е просто модификация на сивик...най добрата за сивиците от тези години 1.6 Витек 160к.с. двувалка....ако имаш пари можеш да си намериш но не в българия ... не мисля че който претежава такова бижу в българия би го продал !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blacks

Добре така е грешката е моя. Искам просто да питам дали 1,4 16V е добър двигател на Хонда.Знам,че Vitec е супер но не знам дали 16V е добър. И дали мога да разчитам че 1,4 16V върви доста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

еми зависи с какво я сравняваш.....понеже БМВ са доста разпространени и култови - ами върви малко повече от 318i 118кс и малко по-малко от 320i с шест цилиндъра и 150кс. Грубо казано това ти е базата за сравнение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Добре така е грешката е моя. Искам просто да питам дали 1,4 16V е добър двигател на Хонда.Знам,че Vitec е супер но не знам дали 16V е добър. И дали мога да разчитам че 1,4 16V върви доста.

<{POST_SNAPBACK}>

след 87г всички хонди било то сивик или акорд са 16v :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Искам да си купя Хонда. Ходих и гледах, разбира се не навсякъде но доста. Civic Vtec почти никъде не видях, за разлика от 1,4 16V. Въпроса ми е следния: Honda Civic 1,4Vtec, 95г., 120 000km, от Австрия - 6200лв.  или  Honda Civic 16V 1997г., 120 000km, Внос от Италия - 7500лв.. Неразбирам и не знам дали 16V не е по кофти. Какво ще ме посъветвате. Кажете някъде по София където мога да намеря Хонда Civic или VTi.

<{POST_SNAPBACK}>

Ама ти не четеш добре отговорите ни!!!Виж тук!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...