hector el 2 #1 Публикувано 14 Май, 2011 Здравейте колеги искам да питам има ли някои тука който го е правил.Въпросът ми е дали мога да си махна катализатора без да ми дава грешка защото имам точно над него втора ламбда сонда,как мога да го махна и всичко да си остане както преди.Някой мъчил ли се е изобщо да го прави това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #2 Отговорено 14 Май, 2011 Има писано по този въпрос. Сподели за какъв модел и двигател става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blacking 2 #3 Отговорено 15 Май, 2011 здр колега аз махнах моя катализатор на сивик японка д14а4,сложих резонатор,и разхода падна почти с 1л.,пиши каква е твоита ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maxxx 0 #4 Отговорено 15 Май, 2011 (Редактирано) Няма ли да имаш проблеми с техническия преглед занапред? И по какъв начин може да се разбере дали е заминал катализатора Редактирано 15 Май, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #5 Отговорено 15 Май, 2011 (Редактирано) Колегата пита за автомобили които са Euro 3 демек с втора сонда след катализатора.Д14А4 Евро 3 ли е? Редактирано 15 Май, 2011 от Tokyo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hector el 2 #6 Отговорено 16 Май, 2011 D14z2 Евро 3 е пак да.Чудя се да го избуша ли от вътре да махна клетките,ама не ми се рискова като знам какво може да стане .Затова питам дали има някакво решение по този въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #7 Отговорено 16 Май, 2011 Е тука е обяснено какво може да се направи, само че е на руски My linkПотърси в гугъл също има много инфо.Мисля ,че се слагаше една Г-образна тръбичка на резонатора и нещата заспиват, има ги в e-bay. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hector el 2 #8 Отговорено 16 Май, 2011 Е тука е обяснено какво може да се направи, само че е на руски My linkПотърси в гугъл също има много инфо.Мисля ,че се слагаше една Г-образна тръбичка на резонатора и нещата заспиват, има ги в e-bay.Добре как се казват тея тръбички какво да пиша ?!? Някои по по-прост начин не е ли решил проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #9 Отговорено 16 Май, 2011 My link Това ти трябва .сигурно има и други начини с разни ламбда емулатори , но на мен не са ми известни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #10 Отговорено 16 Май, 2011 Ето още инфо пак на руски My linkЕто и във вражеския лагер какво казват My link Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hector el 2 #11 Отговорено 16 Май, 2011 Линковете са изключително полезни колега благодаря ти, а има ли някой които се е престрашил да опита и да я е сложил тази джаджа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове