Guest vex #1 Публикувано 4 Юни, 2006 По принцип не съм заядлив нещо или да се присмивам, но това определено ме накара да се усмихна !!!Темата е с въпрос "каква първа кола да си взема ...", като разбира се има доста honda хейтъри, но ето един от постовете: Като цяло бих се спрял на Голф пред Хондата. Основната причина е цената на частите на Хондата. Иначе Голфа е с по - слаб двигател а и е доста по - нестабилен в завой. Като цяло возията на Голфа е доста каруцарска. Ама за в Бг. наистина Голфа е №1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 4 Юни, 2006 ами нищо особенно - напълно обективно мнение, като с първото и последно изречения технично избягва евентуален бан от админите на форума !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 5 Юни, 2006 Наистина обективно мнение.... Направо не ми се вярва че този човек кара Голф.Да вземем да му разясним малко за частите, щото май това му е единствения проблем !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 5 Юни, 2006 какво да им обясняваме? че септември смених спирачни маркучи, декември шарнирии пак са за смяна? ще ги таковам и арабите а и свестни дискове не мога да си намеря, само някакви ментекс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 5 Юни, 2006 какво да им обясняваме? че септември смених спирачни маркучи, декември шарнири и пак са за смяна? ще ги таковам и арабите а и свестни дискове не мога да си намеря, само някакви ментекс <{POST_SNAPBACK}> Magnum в Kanex ходи ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Yama #6 Отговорено 5 Юни, 2006 какво да им обясняваме? че септември смених спирачни маркучи, декември шарнири и пак са за смяна? ще ги таковам и арабите а и свестни дискове не мога да си намеря, само някакви ментекс <{POST_SNAPBACK}> Бе и тия с голфовете не са по-добре! Сменят "арабски" части като алтави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #7 Отговорено 5 Юни, 2006 какво да им обясняваме? че септември смених спирачни маркучи, декември шарнири и пак са за смяна? ще ги таковам и арабите а и свестни дискове не мога да си намеря, само някакви ментекс <{POST_SNAPBACK}> Magnum в Kanex ходи ли? <{POST_SNAPBACK}> накладките са от там, сравнително най-добре са спрямо арабския асортимент, но и от тях имам сериозни забележкиа за дисковете им чувам от доверени източници, че много се кривят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #8 Отговорено 5 Юни, 2006 еми секта е човека хем си знае истината , хем си предпочита каручката аз нищо лошо не виждам в цялата история . То ако всички почнат да карат хонди няма да е интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #9 Отговорено 5 Юни, 2006 някои хора се примиряват да се возят и на каручки явно до там им стигат мечтите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #10 Отговорено 6 Юни, 2006 имаше и една друга тема "кой какво е карал преди да се качи на VW (Golf)" като никой, ама наистина никой не се беше качвал на японска кола, и един от тях по едно време се усети и обърна внимание на това, и сподели че техните имали Accord но не му я давали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Yama #11 Отговорено 6 Юни, 2006 имаше и една друга тема "кой какво е карал преди да се качи на VW (Golf)" като никой, ама наистина никой не се беше качвал на японска кола, и един от тях по едно време се усети и обърна внимание на това, и сподели че техните имали Accord но не му я давали <{POST_SNAPBACK}> Щото после не могат да го свалят от Accord-а ! А и ще им се сърди детето, че са го излъгали, че са му купили кола ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове