Jump to content
Guest paRADOx

Леко омасляване

Recommended Posts

Guest paRADOx

Ами колеги не знам на какво се дължи това, но вероятно Вие знаете и ще ми помогнете да го отстраня.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Семеринг или О-пръстен на делкото.О-пръстена го има навсякъде.Семеринга е ртудна работа 6тото е нестандартен.Аз ли4но си купих семеринг с вън6ен диаметър 24мм. и врътнах корпуса на делкото на струг и от там 22,5 ли бе6е го направих на 24. Няма никакви проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

O пръстен !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

O пръстен  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

\

Благодаря за мненията Ви!!!Надявам се не е скъп този пръстен...още утре ще проверя по магазините! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Отвори си капачката на делкото и ако вътре в него има масло няма да мине6 само с О- пръстен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

Ако е семеринга на оста не се бави, щот аз на моя му се канех 1 месец и ... освен него смених и бобината. Имах си масълце в капачката и събитията ме изпревариха - гръмна бобината. Иначе семеринга е 22,5х12,5х5,5 ама такъв няма, та взимаш 24х12х7 - стандартен български. Вместо да струговаш корпуса на делкото, тръкваш малко семеринга на шмиргил и готово. Мажеш силикон и набиваш. Тва е. Мой съвет - семеринга струва от 0,50 до 1,50 лв. Вземи си 2-3, щот аз първия път го бях оставил широк и го смачках, ама втория влезе екстра. :) Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Ако е семеринга на оста не се бави, щот аз на моя му се канех 1 месец и ... освен него смених и бобината. Имах си масълце в капачката и събитията ме изпревариха - гръмна бобината. Иначе семеринга е 22,5х12,5х5,5 ама такъв няма, та взимаш 24х12х7 - стандартен български. Вместо да струговаш корпуса на делкото, тръкваш малко семеринга на шмиргил и готово. Мажеш силикон и набиваш. Тва е. Мой съвет - семеринга струва от 0,50 до  1,50 лв. Вземи си 2-3, щот аз първия път го бях оставил широк и го смачках, ама втория влезе екстра. :D

Успех!

<{POST_SNAPBACK}>

Брей, не мислех че може да е толкова сериозна работата.И аз май като теб така оставям нещата ден за ден и....ще трябва да побързам!Благодаря за ценното инфо! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Всички сме за сервиза :lol: Аз съм с 1,6 ,незнам дали има значение де, ама на мен ми казаха че за моята кола е нестандартен и го няма никъде и трябва да поръчам, и уж чакат такива , ама последния път като ходих нямашеАма на мен направо ми казаха семеринг и лагер , а за о-ринг никой нищо не каза А не са гледали дали има масло в делкото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ми явно са пичове :P и аз така мога да погледна един двигател и без да работи да му кажа че е за регулаж на клапани и промивка на смукача :D тия диагностики като листовки в центъра ги раздават :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Имам 1 приятелче мераклия (има прелуде 2,3 ) та и без да тракат имаше мерак да я отвори и му я дадох , имаше някой и друг клапан мръднал , ама най-вече се кефихме на витека :lol:Пръстена го намаза със силикон ,поне малко от малко да задържи ама неще

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...