niki-gabrovo 1 #1 Публикувано 11 Май, 2011 Здравейте колеги! Знам че форума е предимно за коли но и за помагане! Купих си едно моторче но нямам каска... И въпроса ми е какво да гледам в избора си на каска? Някой знае ли цени на този тип каска, къде мога да си купя прилична каска на прилична цена! Аз съм от гр.Габрово! Може и втора употреба зависи от качеството!Предварително Ви благодаря! Ако темата не и е мястото в този форум и раздел моля администраторите да ме извинят! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #2 Отговорено 12 Май, 2011 Ако те интересува имам една MT Helmets, испанска слагал съм я точно два пъти за около 30 мин. преди две години и от тогава си седи в калъфа. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Цената е 100лв. ако са ти нужни още снимки казвай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krakadal 6 #3 Отговорено 12 Май, 2011 кои размер е каската Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #4 Отговорено 13 Май, 2011 Само че за каските доколкото знам на различните марки номерациите са различни.Така че или си определяш марка и номер или мериш наред всичко което си харесаш.То по принцип меренето си е задължително ама като си избереш модел поне номерата ще съответстват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #5 Отговорено 14 Май, 2011 Размера е "L" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uBocook 7 #6 Отговорено 14 Май, 2011 Добрите каски са доста скъпички , ако ще гледаш втора употреба каска търси Arai или Shoei , а ако можеш да си позволиш чисто нова от тези марки купувай без да му мислиш . За мен по здрава каска от Shoei или Arai няма ! Успех . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #7 Отговорено 14 Май, 2011 Ако си намериш Arai взимай без да мислиш.Зет ми падаха със сетра ми на него нищо му нямаше,тя без каска - 15 мин безсъзнание и една седмица главата двойна, за счупванията не говоря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове