mEtaka 68 #1 Публикувано 11 Май, 2011 (Редактирано) Нека ако някой иска да си намери работа или работник да пише тук.Нека започна първи! Имаме едно соло камионче и ако някой има износи за соло камионче му предлагам: двойка шофьори, перфектно техническо състояние на автомобила, ЧМР застраховка за 100 000евро на товара и постоянна информация за автомобила. Редактирано 11 Май, 2011 от mEtaka 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #2 Отговорено 11 Май, 2011 Добра идея за тема, аз бих попитал ако някой от Велико Търново има оферта за работа да ми драсне едно л.с ,защото студентската криза е голяма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #3 Отговорено 11 Май, 2011 Колеги хубаво е, да сме изчерпателни. В коя сфера търсим работа и какви са ни предпочитанията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
. . . 17 #4 Отговорено 11 Май, 2011 До няколко месеца нашета фирма ще търси работници,фирмата се намира в Пловдив,такаче някой ако си търси работа за след2-3 месеца да ми звънка(0899905661 г-н Джамбазов)дейноста е ЕКСТРУДИРАНЕ на полимери и КОполимери,няколко момчета от форума вече работят при ме и мисля че са доволни. п.п.Страхотна идея за тема,мисля че е най полезната в този раздел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #5 Отговорено 11 Май, 2011 от 1 юни се местя в бургас ,ако някой има работа да пише на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kofeto_civik 0 #6 Отговорено 11 Май, 2011 здравейте аз си търся работа в пловдив :имам В категория и свидетелство за управление на ел и мотокарблагодаря предварително 0899775323 Красимир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #7 Отговорено 11 Май, 2011 Да се впиша и аз в търсещите работа в Пловдив, ама си търся работа на договор В Пловдив е е*а*и мамата...Бих казал, че ми се работи всичко което мога да върша, но бих се радвал на нещо с шофиране понеже съм нащракал A,B,C категории Ако случайно има сериозни предложения 0897 431 445 - Димитър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G.Petrov 0 #8 Отговорено 11 Май, 2011 (Редактирано) Дано да потръгне темата Аз сега завършвам Технология на виното и пивото ;р Ако някой някъде нещо може да предложи - Благоевград - Пловдив Абе приемам оферти Имам и малко стаж - и във винарството CastraRubra и в правенето на пиво Carlsberg !!! Георги - 0884733306 Редактирано 11 Май, 2011 от G.Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #9 Отговорено 12 Май, 2011 (Редактирано) Аз съм от Пловдив и търся работа за моята приятелка. 23г. красива и стройна е, главно е работила като продавач-консултант и търговски представител на бързооборотни стоки. Има кат В - активен и отличен шофцор. От 7-8 месеца е без работа и вече търси почти всичко.0896 950 930 Дидо Редактирано 12 Май, 2011 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #10 Отговорено 12 Май, 2011 хайде и аз тогава ще се включа към търсещите работа за София сега завървих Макгахан - автото в редута и търся нещо свързано с коли няма значение какво естествено предлагам и други оферти все пак трябва да сипвам на ходичката с нещо че е жадна ако има някакви оферти на лс или на 0885 67 47 87 - Георги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #11 Отговорено 10 Август, 2011 ЗдравейтеЗнам че тук не е подходящото място за обяви но поне ако мога да помогна на някои хондаджии.Набират се хора или екипи за турбозолни мазилки цена на заплащане по договаряне става дума за софия и е желателно желаещите да имат опит в машинните мазилки понеже се гони и качество. контакти Протерм систем еоод Румен Балканджиев тел : 0878 433 100 Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #12 Отговорено 11 Август, 2011 Повдигам темата, за да се види мнението на колегата, което преместих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #13 Отговорено 11 Август, 2011 (Редактирано) От мнооого време си мислех точно за такава тема, ето че колегата я е пуснал. Та, аз пари не търся (не че ако дават ще откажа). Предстои ми дипломиране догодина по специалност: компютърни системи и технологии. Търся знания и стаж в компютърната сфера (общо взето всичко без програмиране). Съответно да е в извън учебно време (редовно съм). Едит: за Пловдив става дума. Редактирано 11 Август, 2011 от Dimiter Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #14 Отговорено 11 Август, 2011 Колеги както е написано в предишният ми пост набират се спешно хора с опит за турбозолни машинни мазилки разполагаме с подходящото оборудване за работа но и ако дойдат хора с машини пак не отказваме тел 0878 433 100 Румен Балканджиев Протерм систем ЕООД Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #15 Отговорено 12 Август, 2011 (Редактирано) От днес се търсят работници за топлоизолации от въже и скеле с опит Протерм систем ЕООД Поздрави! Редактирано 12 Август, 2011 от 5g_CiviC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #16 Отговорено 21 Август, 2011 Колеги излизат нови обекти с предимно топлоизолации и мазилки и са нужни все повече хора не се претиснявайте звънете и питайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #17 Отговорено 25 Февруари, 2014 Колеги aко някой предлaгa рaботa или може дa ме нaсочи някъде много ще съм,блaгодaрен. По принцип прaвя товa което ми кaжaт и нямa дa е проблем но предпочитaм дa не общувaм мн с хорa и т.н. също тaкa съм студент и съм .нa редовно обучение тaкa че aко е нещо нощни смени ще е добре или почaсово или незнaм... блaгодaря предвaрително.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове