Jump to content
Guest kyryl

разпознаване м/у д14а3 и д14а4

Recommended Posts

Guest kyryl

Здравейте,поръчал съм си хонда сивик 6 ген. Моля някой да ми абясни как да различа дали моторът е д14а3 или д14а4 ,тъй като търговеца твърди че е 90 к.с. но нали знааете в нашата страна как всеки се опитва да те извърти .Колата е регистрирана 1996 г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

Номера на двигателя е от ляво до изпускателните тръби на самия блок на една равна част от блока вижда се лесно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest santa

ако не е тайна от къде го поръча и на какви пари ти дойде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kyryl

ако не е тайна от къде го поръча и на какви пари ти дойде

<{POST_SNAPBACK}>

от италия ,но все още не е дошъл ,офертата е за 6000 без мито но ще видим като дойде може и да има пазарлък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest santa

не че нещо, ама личното ми мнение че за 6000 без мито е висока цена. другата вероятност е да няма абсолютно никаква забележка, което принципно е малко вероятно, особено за кола внесе от Италия, все пак това си е лично мое мнение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kyryl

.....ами аз доста се рових и търсих но не можах да открия нищо друго .Примирих се с тази цена заради екстрите ,а именно :абс,климатик,музика,алуминиеви джанти и метлик .Много ми е притеснено но като пристигне ще видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

.....ами аз доста се рових и търсих но не можах да открия нищо друго .

Примирих се с тази цена заради екстрите ,а именно :абс,климатик,музика,алуминиеви джанти и метлик .Много ми е притеснено но като пристигне ще видим.

<{POST_SNAPBACK}>

за тия екстри си е много добре цената даже :tooth:

стига да не се окаже че половината ги няма като дойде :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Примирих се с тази цена заради екстрите ,а именно :абс,климатик,музика,алуминиеви джанти и метлик .Много ми е притеснено но като пристигне ще видим.

<{POST_SNAPBACK}>

АBS????? Mного ме съмнява

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

не че нещо, ама личното ми мнение че за 6000 без мито е висока цена. другата вероятност е да няма абсолютно никаква забележка, което принципно е малко вероятно, особено за кола внесе от Италия, все пак това си е лично мое мнение

<{POST_SNAPBACK}>

ЗАщо пък мислиш,че колите от италия не са добри ,имаш ли някакво доказателство или прото си авто търговец или си чувал някъде и айде . Това за Италия са митове, то е много ясно ,че във всяка страна има и хубави коли и лоши, въпросът е как е поддържана колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

<{POST_SNAPBACK}>

ABS може и да няма, но ще разбереш като я видиш :-) Аз когато си я поръчах моита какво ли не нямаше , всичко чак и борд компютър ха ха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

<{POST_SNAPBACK}>

ЗАщо пък мислиш,че колите от италия не са добри ,имаш ли някакво доказателство или прото си авто търговец или си чувал някъде и айде . Това за Италия са митове, то е много ясно ,че във всяка страна има и хубави коли и лоши, въпросът е как е поддържана колата.

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes:

Навсякъде има и мундари и маниаци ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

С ABS-a е редовната измама :rolleyes: те в мобилето сички коли имат хахахаах ;)иначе от италия има и хубави коли... т'ва че оттам само боклуци е мит ... и аз преди си мислех така , но се убеждавам малко по малко че не е баш така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kyryl

Aми как да разбера дали има или няма ABS.Има ли го някъде написано или трябва да гледам спирачна помпа и т.н.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

... трябва да гледам спирачна помпа и т.н.?

<{POST_SNAPBACK}>

!!! :cool:

ABS помпите излгеждат доста по-сложни и с повече тръбички от нормална спирачна помпа. В един сайт намерих снимки на ABS помпи на Хонда: ABS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

ако не се лъжа трябва на контакт да света лампичка ABS .иначе натискаш яко спирачката и разбираш :cool: ... аз така разбрах че нямам !!! ... не е най-сигурния тест ,но е най-лесния :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ако не се лъжа трябва на контакт да света лампичка ABS .

!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

иначе натискаш яко спирачката и разбираш  ... аз така разбрах че нямам  ... не е най-сигурния тест ,но е най-лесния 

Тоя си е баш най-сигурния тест !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest santa

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

авто търговец не съм, но имам достатъчно наблюдения по въпроса че да го твърдя това, поне за колите по автосалоните внесени от италия. ако отидеш ти да си я вземеш от италия може и даси намериш читава, но тея по салоните с цел по голяма печалба купуват дараци. това че навсякъде има и маниаци и мундари е така. Не съм искал да засегна никой все пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...