Guest Didko #81 Отговорено 8 Юни, 2006 Format <{POST_SNAPBACK}> Ass Hole! Ама ме е яд, че и други снимаха, а никой не прати пикс Както и да е - утре ще пишем нова история! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #82 Отговорено 8 Юни, 2006 а никой не прати пикс ....споко мой...таа година аз съм папарака....само ми дайте матриал... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #83 Отговорено 8 Юни, 2006 Format <{POST_SNAPBACK}> Ass Hole! Ама ме е яд, че и други снимаха, а никой не прати пикс Както и да е - утре ще пишем нова история! <{POST_SNAPBACK}> мен ме мързи да ги кача а имам доста от миналата година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest genchotur #84 Отговорено 8 Юни, 2006 ебати ташака скъсах носач неска и стана ебати манджата а толко се приготвях за тоя събор ще се изям направо ще пробам да я оправя ама маи няма да смогна гаднооооооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #85 Отговорено 8 Юни, 2006 ебати ташака скъсах носач неска и стана ебати манджата а толко се приготвях за тоя събор ще се изям направо ще пробам да я оправя ама маи няма да смогна гаднооооооооооо <{POST_SNAPBACK}> как може да си такъв карък свиркаи ако мога да ти помогна с нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #86 Отговорено 9 Юни, 2006 лек път на вси4ки и весело прекарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #87 Отговорено 9 Юни, 2006 мерси Тръгвамееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ikurtev #88 Отговорено 9 Юни, 2006 лек път на всички и приятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #89 Отговорено 9 Юни, 2006 направо ми се плаче , че няма да мога да присъствам , приятно изкарване аз ще пасувам и ще чакам есенната национална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #90 Отговорено 9 Юни, 2006 (Редактирано) мамка му и аз съм на същото дередже Tino толкова ми се ходише......ама и аз като тебе ще чакам есенната...тогава ...квото и да става отивам ... ...хубуу че има с кво да се занимавам....те като се върнат аз ще съм с нов Exterior Редактирано 9 Юни, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #91 Отговорено 9 Юни, 2006 и аз мога да пожелая лек път и приатно изкарване на всички и аз съм за есенната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #92 Отговорено 9 Юни, 2006 просот усещам как форума тука 3 дни ще замре и ще си останем...прецаканите ...damn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #93 Отговорено 9 Юни, 2006 просот усещам как форума тука 3 дни ще замре и ще си останем...прецаканите ...damn <{POST_SNAPBACK}> Няма да замре бе , ще вдигаме шум като за 1000 човека пък и оставаме със световно а и " минах преглед " технически така че ще карам и сивик-а в Пловдив а ако имам $ ще и отскоча до язовира , ама се съмнявам , искам почивка малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lefthanded #94 Отговорено 9 Юни, 2006 Айде и от мен приятно изкарване на всички щастливци запътили се към язовира , а оставащите като мен по всякакви причини пийте и на всяко наздраве казвайте "ЗА ФЕН КЛУБА" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #95 Отговорено 9 Юни, 2006 Лек път на всички и до скоро виждане.....аз оставам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Desinka #96 Отговорено 9 Юни, 2006 Лек път на всички и до скоро виждане.....аз оставам <{POST_SNAPBACK}> аз са6то се присаединяжам кам paRADOx и аз няма да мога да доида приятно изкаржане на вси4ки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #97 Отговорено 9 Юни, 2006 ще си се успокояваме тука останалите.....аз си дадох всички кинти ...за оптика ....и ся нема как да отскоча до язовира..точно когато не трябваше се освободих....за лошо или за добро...дано е имало смисъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2 #98 Отговорено 9 Юни, 2006 Колко жалко, и аз оставамЛек път на всички и приятно изкарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #99 Отговорено 9 Юни, 2006 И за мое ГОЛЯМО съжаление няма да присъствам НАдявам се че ще изкарате готино както аз си изкарах миналата година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #100 Отговорено 9 Юни, 2006 Приятен пат и още по приятно искарване на касметлиите и на мен много ми се идваше ама..... никои не се нави от русе, а сам не ми се биеха 250 км. и аз като някои от колегите ще чакам есента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #101 Отговорено 9 Юни, 2006 Приятен пат и още по приятно искарване на касметлиите и на мен много ми се идваше ама..... никои не се нави от русе, а сам не ми се биеха 250 км. и аз като някои от колегите ще чакам есента. <{POST_SNAPBACK}> Е аз 6е ги бия тез 250 км сам за няколко 4аса, не мога да пропусна .А есента какво 6те има??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #102 Отговорено 9 Юни, 2006 на есен Юндола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #103 Отговорено 10 Юни, 2006 на есен Юндола <{POST_SNAPBACK}> На есен нали си говорихме на моренце да е срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #104 Отговорено 11 Юни, 2006 Както винаги добре си изкарахме, легловата база беше на ниво и си струваше парите за разлика от обслужването в кръчмата, но накрая и сервитьора Чочко влезе в час, риболова надмина всички мечти, резилите и шоуто също - ще видите от многото снимки които се изснимаха, но и една "Юндола" няма да ни дойде зле, там пържолите стават по-вкусни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #105 Отговорено 12 Юни, 2006 Както винаги добре си изкарахме, легловата база беше на ниво и си струваше парите за разлика от обслужването в кръчмата, но накрая и сервитьора Чочко влезе в час, риболова надмина всички мечти, резилите и шоуто също - ще видите от многото снимки които се изснимаха, но и една "Юндола" няма да ни дойде зле, там пържолите стават по-вкусни <{POST_SNAPBACK}> Макар и за малко усетих атмосферата на събора! Радвам се че наминах, ама и жалко че изпуснах Другия път за повече време! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #106 Отговорено 12 Юни, 2006 Срещата беше много яка,радвам се че се запознах с част от съфорумците ,надявам се с другите да се запознаем на есен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #107 Отговорено 12 Юни, 2006 на мен пък не ми допадна много имаше много малко коли нямаше каде да ги изпаваме а и маи се наблегна пове4е на хапване и пийване от колкото на колите ама поне се запознах с некой хора които могат да помагат в близко бъдеще Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #108 Отговорено 12 Юни, 2006 Много приятно си изкарахме,благодаря на всички,че дойдоха и специално на варненци от който почти цялата група дойде!Айде есента пак да се събираме,но тоя път в по пълен състав!И аз съм за моренцетооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #109 Отговорено 12 Юни, 2006 Много съм доволен от събирането верно можеше и пове4е но И аз съм за морето ..примерно след 15-ти сеп....а и там риболова е по лесен ....хахах ако не става с въдица ...по4ваме с харпун има много леглова база ...и цените са ок в края на сезона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #110 Отговорено 12 Юни, 2006 аз пък не им благодаря, защото от тях загубих бас и то заради Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #111 Отговорено 12 Юни, 2006 аз пък не им благодаря, защото от тях загубих бас и то заради <{POST_SNAPBACK}> Честито на печелившия Бенжи, може пък да има и заговор серщу тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #112 Отговорено 12 Юни, 2006 Честито на печелившия Бенжи, може пък да има и заговор серщу тебе <{POST_SNAPBACK}> и аз си го помислих .единият заряза огромна дискотека,другия си заряза кръчмата само мога да им кажа радвам се че има такива хора . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle #113 Отговорено 12 Юни, 2006 Е нека и следващия път да има такива сериозни хора. Беше весело а,и времето може да се каже че беше с нас. А за моренцето и аз сам навит и то много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #114 Отговорено 12 Юни, 2006 Е за моренцето и аз съм за Там няма да пропусна определено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове