Guest 1net #41 Отговорено 5 Юни, 2006 Абе хора, аз не съм много в час, но сигурни ли сте за Подбалакана? Аз лично предпочитам покрай Зловдив, Зарата и натам.... Че особено в началото на подбалкана помня едни доста неприятни участъци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #42 Отговорено 5 Юни, 2006 Моето предложение към софиянци е по магистралата до Пловдив , от там към Калофер !!! и от там към под балкана , миналата седмица минавах от там и пътя е супер има и едни страшно остри завои дето ще си направите шоуто , а пътя до Нова Загора също е хубав , но ще отнеме малко повечко време и повечко километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #43 Отговорено 5 Юни, 2006 Тино не го хвали толкова, преди месец някъде минавах няколко пъти от Пловдив до Габрово. Та отсечката от Граф Игнатиево до Баня беше ... под всякаква критика. Сега незнам дали са го пооправили ама ... Е, не е непроходимо, но трябва да се внимава с дупчиците! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Spyder #44 Отговорено 5 Юни, 2006 Тино не го хвали толкова, преди месец някъде минавах няколко пъти от Пловдив до Габрово. Та отсечката от Граф Игнатиево до Баня беше ... под всякаква критика. Сега незнам дали са го пооправили ама ... Е, не е непроходимо, но трябва да се внимава с дупчиците! !!! <{POST_SNAPBACK}> Вече няма дупки оправили са ги. Преди време бах постнал една тема кой е най-подходящия маршрут до яз.Жребчево от София. Аз пътувам всяка седмица и мога да гарантирам за състоянието на пътя който съм предложил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #45 Отговорено 5 Юни, 2006 Тино не го хвали толкова, преди месец някъде минавах няколко пъти от Пловдив до Габрово. Та отсечката от Граф Игнатиево до Баня беше ... под всякаква критика. Сега незнам дали са го пооправили ама ... Е, не е непроходимо, но трябва да се внимава с дупчиците! <{POST_SNAPBACK}> Мисля че споменах , че миналата седмица ( петъка за да съм по-конкретен ) минах от там имаше дупчици , които като си с гуми ширина 165 минаваш през тях все едно са неравност да пътя през Стара Загора е по-добър , особено сега като оправиха околовръсното А относно Шипка ще ви се е*е майката дупки колкото си искаш и няма шанс да ги избегнеш , вариянтите там е да си с дебела висока гума и да прелиташ през тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #46 Отговорено 5 Юни, 2006 последно през шипка като минавах, и изкривих джанта на москвичаподбалканския път е целия в дупки. половината е много приятен, има готини завойчетано в другата половина ще псуваш наред, ще те заболи джоба по дупките!Аз до Казанлък минавам през Пловдив (въпреки че от магистралата до Баня е кофти пътя), до жребчево пък по магистралата е съвсем малко повече пътя, но е човешкиОсобено за група, по-лесно се държи групата. Иначе по подбалканския ще се разкъсате, ще се изгубите, някой ще се връща с крик и резервна гума ...Ама какво се меся и аз като няма да идвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sumo_power #47 Отговорено 5 Юни, 2006 Ямболии ние от сливен де да ви чакаме?аз предлагам на шела и от там да тръгнем. <{POST_SNAPBACK}> като тръгнете за ямбол на първата детелина от сливен(посока пловдив) под моста в 9.15-9.30.там имаме среща с колегата Krelion и другите <{POST_SNAPBACK}> ами и аз за там говоря но ние сме само двамата с него.шела е точно там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #48 Отговорено 5 Юни, 2006 Абе хора, от Русе никои ли няма да ходи??? Ако на някои му се ходи а няма с какво да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #49 Отговорено 5 Юни, 2006 описанието на колегата Spyder: Аз по принцип съм от Казанлък и си ходя доста често. В момента най-подходящия път за стигане до яз.Жребчево по магистрала Тракия. Кара се до края на магистралата т.е. Чирпан. От там се отклонявате по път Е773(за Стара Загора), като минавате по околовръстното на Чирпан. Минавате околовръстното и на Ст.Загора и продължавате към Казанлък по път Е85. На Мъглиж хващате пътя за Бургас. От Ст.Загора може да продължите към Нова Загора, но там немога да гарантирам, че пътя в отлично състояние.Аз съм твърдо ЗА!И както каза Генчо, Софийското съботно тръгване е от караулката (кафетата след нея) в 10:00.0898 614241 - Емо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #50 Отговорено 5 Юни, 2006 момчета .. нали няма да ме биете че на брадата имам емблемата на мерцедес ?! )))жоро 0888 602718аз сигурно в петък сутринта е тръгна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #51 Отговорено 5 Юни, 2006 момчета .. нали няма да ме биете че на брадата имам емблемата на мерцедес ?! ))) Хм ще бъдеш публично бит, е..н и окървавен, а гнусната свастика - опърлена с бензинова запалка на позорния стълб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #52 Отговорено 5 Юни, 2006 момчета .. нали няма да ме биете че на брадата имам емблемата на мерцедес ?! ))) Хм ще бъдеш публично бит, е..н и окървавен, а гнусната свастика - опърлена с бензинова запалка на позорния стълб <{POST_SNAPBACK}> аууу ще си взема бодигарда тогава ))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #53 Отговорено 8 Юни, 2006 Абе имам няколко питания:1. Не може ли да го съчетаем утре сутринта (петък) софиянци и маини да се съберем и от там комплект към другите срещи?2. Въпроса с лова на риба? Да се носят ли такъми и т. н.? 3. Мацките от форума нямя ли да идват? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #54 Отговорено 8 Юни, 2006 Абе имам няколко питания: 1. Не може ли да го съчетаем утре сутринта (петък) софиянци и маини да се съберем и от там комплект към другите срещи? 2. Въпроса с лова на риба? Да се носят ли такъми и т. н.? 3. Мацките от форума нямя ли да идват? <{POST_SNAPBACK}> 1. Към 11ч се чакаме в Нова Гъзора с ямболии, заарлии и сливенлии2. Аз взимам такъми, па дано не ни бият........................много 3. Десинка ще идва за свръзка - 0887334908 Майната(ви) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #55 Отговорено 8 Юни, 2006 Маина кажи в колко някаде на магистралата да съм па ше се чуем допълнително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #56 Отговорено 8 Юни, 2006 ми ако не ти е рано, към 9.15 горе на моста на отбивката за Карлово, има табели. Ама да не закъснееш, че ще брадясат туземците, дето ще ни чакат в Хепито в Нова Загора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #57 Отговорено 8 Юни, 2006 Там съм живи здравир ако нещо стане ще ти колна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #58 Отговорено 8 Юни, 2006 Абе аре са да тръгнем? Хихихиихи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #59 Отговорено 8 Юни, 2006 може и нокти да пуснем,затова под 250 да не падате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #60 Отговорено 8 Юни, 2006 най-малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #61 Отговорено 8 Юни, 2006 Абе ама манджа за рибите трябва да земем по път някаде, че утре толко рано нямя как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #62 Отговорено 8 Юни, 2006 Бенджи земи един кашон Ямболска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #63 Отговорено 8 Юни, 2006 егати спама дет праим, ама тя темата ще е последно днес в ефир.... не мога да отлепя ся, че съм измрял от студ и гуша лаптопа да ме топли то голям късмет с тва време изкарахме, ами да се обличате яко Бенджи, тя мойта не мой да върви с 250лв/ч бре, тва да ти не е баничарката дет караш Всъщност ако идваш пак с нея, докарай по един тутманик или банички, ама топли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #64 Отговорено 8 Юни, 2006 Абе ама манджа за рибите трябва да земем по път някаде, че утре толко рано нямя как. <{POST_SNAPBACK}> сътринта като тръгвам ще взема червеи и захранка, споко само да не ни накарат горските да ги изядем накрая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #65 Отговорено 8 Юни, 2006 едва ли ще са такива куражлии горските Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #66 Отговорено 8 Юни, 2006 ами щом трябва червии ша ядем като не можем да хванем риба.утре не съм с баничарката,а с колата за бърза доставка.Е как колата ти да не може да вдига 250 след като имаш 2 ауспуха и такива ангелски очи поне 248 не може ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #67 Отговорено 8 Юни, 2006 поне 248 не може ли? <{POST_SNAPBACK}> Е, толкова може ай наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #68 Отговорено 8 Юни, 2006 Бенджи нищо не каза за ракията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #69 Отговорено 8 Юни, 2006 поне 248 не може ли? <{POST_SNAPBACK}> Е, толкова може ай наздраве <{POST_SNAPBACK}> Вие от сега ли се почнахте? Къде му е края бе момци? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #70 Отговорено 8 Юни, 2006 Бенджи нищо не каза за ракията? <{POST_SNAPBACK}> кво да каже, кат му е пълна устата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikonti #71 Отговорено 8 Юни, 2006 Чета и умирам от яд че не мога да дойда желая ви много прекрасни моменти и после да пишете как сте прекарали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #72 Отговорено 8 Юни, 2006 Към 11ч се чакаме в Нова Гъзора с ямболии, заарлии и сливенлии ....Заарлий...в мое лице ша къртат кинти по тва време...и кат напълнат торбичката към 15-16 часа ше си земат куфарите и газ....дано да не сте си легнали вече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #73 Отговорено 8 Юни, 2006 ....таман за второто повръщане ще дойдеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #74 Отговорено 8 Юни, 2006 Аве как ги виждате нещата....у ресторанто или на барбекю...да зиам ли кибапи... ..то с тва време идиотско...май-май ша сме у пивницата !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #75 Отговорено 8 Юни, 2006 Е, толкова може ай наздраве <{POST_SNAPBACK}> Вие от сега ли се почнахте? Къде му е края бе момци? <{POST_SNAPBACK}> Не се прай, че не знаеш от кога се започва.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #76 Отговорено 8 Юни, 2006 няма никва организация кой-как може, ама най-вероятно у кръчмата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #77 Отговорено 8 Юни, 2006 няма никва организация кой-как може, ама най-вероятно у кръчмата <{POST_SNAPBACK}> Само да не ме карате като миналата година да летя на 4 бири до най-близкото населено място и да пълня багажника, като изкупя всичката бира от един минимаркет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #78 Отговорено 8 Юни, 2006 С тоо малък багажник ...ше тряя да одим с 2-3 хеча поне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #79 Отговорено 8 Юни, 2006 С тоо малък багажник ...ше тряя да одим с 2-3 хеча поне... <{POST_SNAPBACK}> Миналата година с 1 закърпихме положението и още чакам снимки от тая Майна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #80 Отговорено 8 Юни, 2006 С тоо малък багажник ...ше тряя да одим с 2-3 хеча поне... <{POST_SNAPBACK}> Миналата година с 1 закърпихме положението и още чакам снимки от тая Майна <{POST_SNAPBACK}> Format Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове