Jump to content
Guest 1net

НАЦИОНАЛНА среща

Recommended Posts

Guest 1net

Дати: 9,10,11 ЮниМестоположение: яз. Жребчево(ще ни бият за тия снимки, ама дано ни простят :cool: )карта 1карта 2Надявам се по стар обичай, Омбре и хората, които ще са там по-рано да сложат табелки към хотела.Тръгване.... хмммм това трябва да го решим тук. Като гледам ще има поне 2 групи. тези тръгващи в петък и тези - в събота. Аз ще тръгна в събота и Ви предлагам да се съберем на изхода на софия: караулката или Еко ( или беше Лукойл) преди караулката. Не мисля че на Ал.Невски е добра идея заради трафика и заради постоянното полицейско присъствие и ограничените места за спиране. Предлагам да се съберем в 9:30 и в 10:00 да тръгнем.За петък, казвайте вие.Опаааа, някой ще ме светне ли откъде ще пътуваме Софиянци? Подбалкана е безумие според мен.... според мен ще е най-добре по магистрата и после нагоре към Казанлък или Сливен директно?п.с. Хората от другите градове, ползвайте тази тема да се организирате.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
Отговорено (Редактирано)

Ъъъъъъ само да си кажа:Нали имате предвид от коя страна на язовира е Хотела (гледайки картата - от ляво или дясно), че като гледам е гоуема локва :cool:. Според мен най-читавия маршрут е през Нова Загора (до там 2/3 от пътя е магистрала!) и от там на горе към язовира. Ако от там ще минете има два варианта - по жълтото по жълтото и там, но ако е от "дясно" хотела вече друго. Нека все пак някой да драсне един примерен маршрут в/у картата :lol:УспехП.С. Говоря за маршрут от Западна БГ

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman
Отговорено (Редактирано)

Колегите от Видин,Русе и от другите северни градове от къде ще минават,та евентуално да се съберем?Какво ще кажете за Габрово ако ще пътува някой през Шипка? :cool: Аз ще пътувам на 9ти по обяд най-вероятно :lol:

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Аз предложих на хората които тръгват в петък да се съберем пред Александар Невски но понеже там има малко места за спиране.Предлагам да се съберем или на бензиностанцията на омв посока Пловдив на цариградско шосе или на паркинга пред техномаркет Европа.Кажете на вас къде ви по - харесва .За час на събиране предлагам 10 часа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

на бензиностанция по-добре според мен, хем ще заредим манджа/пиене/бензин за пътя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

За съботната група от София, когато уточните мястото и часа....... ако някой е пеша да ми пише на ЛС-аре мога да ви поканя - имам места в колата/ за отиване говоря/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

А защо не си направим срещата в локалното платно преди МЕТРО.Има много място и няма да е претъпкано...пък и провизиите можем от МЕТРО да вземем.Кой ще идва от Видин, Монтана...... и през къде ще минавате?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Така ще ви е най лесно!Тези които идват от София:като стигнете Нова Загора,в самия град бургаско шосе се пресича с друг голям път в средата на града.Има светофари,и кръстовището е кръгово!Тези които идват от София завиват там на ляво за сео Баня и Кортен!!!А съответно идващите откъм Бургас завиват на дясно на същото кръстовище!!!Хотелът се намира на СТЕНАТА на язовира точно до село Баня!Щом стигнете селото,веднага след като пресечете реката завивате на ляво!На картата се вижда идеално!!

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Бенджи,нашия край къде ще се събираме? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Става и пред Метро.За часа 10 часа мисля че е добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

От Зарата май само аз ше идвам.... :tooth: ...така че ,жена...петък ..следобед ...тръгване пред блока ;);):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

като не четеш може и сами да тръгнете :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

А от Варна групичка ще има ли? :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Поради обективни причини .. не можах да се запиша ..ако не е късно - 2ма човека за 2 нощувки - ако е късно - ще намеря палатка кажете в петък кога смятате да тръгваме от София?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Аз тръгвам от Пловдив в петък към 9 сутринта, към 11 имаме среща с Бенджи в Нова Гъзора на Макдоналдс май беше кафето :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Аз тръгвам от Пловдив в петък към 9 сутринта, към 11 имаме среща с Бенджи в Нова Гъзора на Макдоналдс  май беше кафето :tooth:

<{POST_SNAPBACK}>

малка поправка на ХЕПИ ресторанта :) ни е срещата 10,30-11часа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

....все същите отровители :rolleyes: който желае да идва с първите да заповяда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

За хората които ще тръгваме от София в петък .Последно пред метро ли ще се събираме.Часа 10 мисля че е добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

А от Варна групичка ще има ли? :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Колега, около 14-15 часа ще тръгваме с Дидо (Миамото). Място не сме определяли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

А от Варна групичка ще има ли? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

А от Варна групичка ще има ли? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

тази година няма ли да пътуваме заедно?айде тръгнете по рано и да се съберем на детелината край сливен. за бургазлии също се отнася

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Опа,от тоя нашия тупрак никой ли няма да ходи бре :rolleyes: ?На Рекса ще му е скучно по пътя без компания ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

аре бе ние шопите тука нищо не се разбрахме сам ли ше маам гащи по магистралата айде малко по сериозно де !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen
За хората от София : вече бях предложил да се съберем на паркинга на Метро! Приема ли се или не??? Хайде да решаваме че неостана време! Аз мисля в 10 часа да съм там в петък. Който иска нека напише тук да знаем какво ще става !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

ами ОК ако ше се сабираме там там сам !!! ако нр поне двамцата да джиткаме на там :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur
Отговорено (Редактирано)

ами ОК ако ше се сабираме там там сам  !!! ако нр поне двамцата да джиткаме на там :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

[да предложението е добро разбираме се тогава който тръгва от софия в петък в 10ч. на паркинга на МЕТРО

и нека другите които ще тръгват в събота да пишат къде и в колко ще тръгват да се знае

даже имам и едно друго предложение на 10 - 11 юни Затворен маршрут "Кюстендил" има ПИСТОВ ШАМПИОНАТ по мотоциклетизъм може в неделя да тръгнеме по рано и да се отбием до там

Редактирано от genchotur

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

тази година няма ли да пътуваме заедно?айде тръгнете по рано и да се съберем на детелината край сливен. за бургазлии също се отнася

Аз имам ангажименти сутринта.Ние ще дойдем направо там,но ще ви тормозим по телефоните за да ни ориентирате къде точно се намира !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

еваларка genchotur :beer: най-после да каже некой нещо по сериозно тва остава оговорката и . !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Аз имам ангажименти сутринта.Ние ще дойдем направо там,но ще ви тормозим по телефоните за да ни ориентирате къде точно се намира :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

така както гледах - значително по-късо е разстоянието през подбалканския път ако ще минаваме от там .. няма смисъл на метро среща да правим, а някъде на ботевградско шосе това за софиянци се отнася

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

еми а решете на края каде да се саберемЕ шОПИТЕ и от каде да минаваме !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Мисля, че по магистрала Тракия пътя е по-хубав. Удължава се пътя със съвсем малко, но си заслужава! Аз мисля да мина оттам така 4е ако сте съгласни......пишете да се знае, че сме на Метрото!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

ето единия вариант които е по ботевградско шосе:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Следобедно-петъчна партида от Сф ще има ли? :cool: Говоря за около 1600ч например? !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

а другия вариянт е по подбалканският до нова загора разтоянието е почти едно и също но аз предпочитам горния вариант

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

подбалканския път е много добър!!! особено пирдоп = сопот - стъкло !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur
Отговорено (Редактирано)

значи който тръгва от софия в петък в 10ч. на паркинга на МЕТРО

акойто тръгва в събота в 10ч. точно след карулката на кафетата има достатъно место за спиране молбата ми е само да имаме телефоните на хора който знаят къде на язовира е самото место...предполагам че ще има и хора които да тръгнат в петък към 3-4ч. за тях срещата също е на МЕТРО на паркинга там е наи добре за да може да се избере спокоино маршрута на место

Редактирано от genchotur

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

подбалканския път е много добър!!! особено пирдоп = сопот - стъкло !!!

<{POST_SNAPBACK}>

съгласен съм с тебе аз също предпочитам този маршрут

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sumo_power

Ямболии ние от сливен де да ви чакаме?аз предлагам на шела и от там да тръгнем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Ямболии ние от сливен де да ви чакаме?аз предлагам на шела и от там да тръгнем.

<{POST_SNAPBACK}>

като тръгнете за ямбол на първата детелина от сливен(посока пловдив) под моста в 9.15-9.30.там имаме среща с колегата Krelion и другите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...