palpetrov 0 #1 Публикувано 6 Май, 2011 Здравейте, колеги. Не знам вашите японки имат ли проблем с ръждата но моята има (австрийка) и идва момента с цялостното боядисване. Въпроса ми е - от къде могат да се намерят задни вежди за въпросния модел? Прегледах каквото излезе във форума, но без успех.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #2 Отговорено 6 Май, 2011 Не мога да разбера дали става дума за 5-та или 6-та генерация, но ето какво намерих: Като за 6-та генерация не знам защо на снимката са изтипосали седан, като пише "HONDA CIVIC H/B 96-99", т.е. хетчбек. Това обаче са неоригинални части и може да има проблем с напасването, да си знаеш. Пускам ти ги само като ориентир, защото този сайт го знам отпреди. След една консултация с Гугъл относно "едрогабаритни части", попаднах на тези. Там цената за 5-та генерация е 51.70 лв., за разлика от предходните, където е 69.50 лв. И има още едни, те са най-големите вносители, доколкото знам, но не съм се регистрирал в техния сайт и цени не мога да ти кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palpetrov 0 #3 Отговорено 6 Май, 2011 Благодаря за бързия отговор. Когато имам по- точна информация, ще напиша от къде и на каква цена могат да се намерят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове