Jump to content
Guest KICK

малко весели неща :-)

Recommended Posts

Guest Tino

По-технически въпроси не бях срещал , евала :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KICK

извинявам се :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tedeka

тази реклама трети ден я търся из архивите на пощата ми! :cool:Благодаря, че я пусна тук и прекрати напразното ми "ровене" :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Тази втората реклама направо ме заби.Това, че Хонда са направили или платили такава реклама показва, че във фирмата се работи с много мозък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MHS

рекламата е веднъж :) ако откриете подобни оригинални ги качвайте тук че да им се радваме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia
Отговорено (Редактирано)

Ох добре дошли на всички новорегистрирали се във форума! ;) Внимавайте къде поствате, темата е за офтопик а не е технически въпрос, а колкото до рекламата съвсем сериозно казвайте че е тази с как хонда sounds like, че някои хора ако я видиме още веднъж ще се побъркаме, има поне 10теми и във всяка от тях някой пише "лелеее супер реклама". Тя рекламата наистина е добра ама си я въртиме вече 5-6месеца само нея и след толкова упорита рекламна кампания накрая писва. :) Между другото потърсете в офтопика имаше една много яка пародия на въпросната реклама, вече като сте я гледали тази със сигурност ще се похилите доста и на другата! ;)ето линк http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=5531&hl= ;)

Редактирано от shestia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MHS

ок това пак не е технически въпрос, но погледнато от друга страна може и да се приеме като такъв...http://www.creativeclub.co.uk/prelogin/mg....v&r=208543&ref=ако сте я гледали тая рекламка...еее...здраве да е... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Хахахаха :blink: Тази тема наистина е на новодошлите фенове на Хонда :o Доста нови потребители :)Е, добре дошли, добре че пуснахте темата в грешен раздел... иначе никой нямаше да обърне внимание ;)Всяко зло за добро ;)Успех момчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

голям майтап :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found