Jump to content
Guest ggbit_honda

Защо гледат лошо!

Recommended Posts

Guest ggbit_honda

Абе колеги незнам дали на вас ви се е случвало ама не мен всеки ден! Като хода някаде на кафе било или кадето и да било като слизам от колата или докато карам се от някакви голфове.опели,бмв-та и други или пешеходци ме гледат лошо че карам хонда:drunk: Защо е така ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

гоните параноя май?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

гоните параноя май?

<{POST_SNAPBACK}>

бе не знам дали и мене ме гони параноя ама и мене ме гледат на кръв пазарджишките селдраци...особено когато возя и една русичка мадама до мене...колега ggabit въобще да не ти пука аз спрях да им се дразня нека завиждат :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

тук имаше една тема на обратното мнение, как хондаджиите се поздравяваме и т.н.но веднъж ми се случи бях с друга кола, и срещам един колега да не казвам кой и спирам до него, и му свиркам свиркам, по навик забравих че не съм с хондата, той само се обърна бавно, погледна ми колата леко с ъгълчето и ми махна да съм заминавал ... големи секти сме, а в пернишката сектата не можеш оцеля ако нямаш голф2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Мен пък въобще не ми обръщат внимание ... :drunk:Дори когато ми е измита колата ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Те завистливите копеленца така си гледкат. Не само за това дали караш Хонда или друга хубвава кола, а понякога става дума и за кола изобщо, или за дрехи, или за гадже... Завиждат за всичко мамицата им. Да се пукат, да мрат от яд. Писнало ми е от такива погледи.А относно Хондаджийте изобщо - не очаквайте някой да ви се усмихва, само защото и той кара същата марка кола. Просто има хора и дори познавам такива, за които Хондата си е кола и нищо повече от това. Просто е.Но веднъж на мен какво ми се случи: Спрях на Хепи и Шел Пловдив на автомагистрала Тракия. Седнах на една маса отвън и гледам някакъв моторист спрял зад колата ми и я гледа. Викам си "Боооже, доживях да видя някой да ми разглежда колата :) ". Спря си мотора плътно до нея и влезе в магазинчето на Шел. Пича имаше много хубаво черно-жълто яке "Хонда". После отивам към колата и си викам "ааа, е това няма начин да не се снима". Видях, че мотора е и с чужд номер, и затова предполагам, че е гледал стикера на българския фенклуб на Хонда на колата ми, а не толкова самия Акордеон. Излязох да снимам "пейзажа" :), а в същото време човека дойде да се качва на мотора си. Когато видя, обаче че ще снимам не се качи, ами се спря и чинно ме изчака да си направя снимката. Е много се изкефих в този момент. Снимам и му направих :drunk: , а той се ухили и по-живо, по-здраво.Между другото снимката е качена на профила ми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

мене в белово не само ме гледат,завиждат ами и някои се опитал да ми свали лепенката на клуба има моменти когато като ме видят - чуят че идвам особено над 3 хил. оборота бая се заглеждат по мен :drunk::):):) е вече си имам проблеми с куките ама свиквам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Колеги сори за оффа,ама няколко пъти вече засичам в Сливен зален сивик 5та ген, с кристални стопове,и крило отзад с лепенка на клуба.Колата е с Варненски номер.Няколко пъти се разминахме но човечеца изобщо не ми обърна внимание.Аиде да не се срамува,да казва кой е,че да пием по кафе:drunk:А,и бял Сивик 5та седан пак с лепенка на клуба виждам,и тои не обръща внимание.Аиде бе колеги,от един град сме апък не се знаем.Срамота. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Абе колеги незнам дали на вас ви се е случвало ама не мен всеки ден! Като хода някаде на кафе било или кадето и да било като слизам от колата или докато карам се от някакви голфове.опели,бмв-та и други или пешеходци ме гледат лошо че карам хонда:D Защо е така ?

<{POST_SNAPBACK}>

ЩОТО ГИ Е ЯД КАТО ГЛЕДАТ САМО ЗАДНОТО СТЪКЛО НА ХОНДА,ПЪК И ВЕЧЕ СА ДОЧУЛИ ТУЙ-ОНУЙ ЗА ЯПОНСКИТЕ ЕДНОДНЕВКИ............. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Абе колеги незнам дали на вас ви се е случвало ама не мен всеки ден! Като хода някаде на кафе било или кадето и да било като слизам от колата или докато карам се от някакви голфове.опели,бмв-та и други или пешеходци ме гледат лошо че карам хонда:D Защо е така ?

<{POST_SNAPBACK}>

Гледат ти колата, защото не знаят каква марка и модел е! :P:P Не се бъзикам...истина е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

<{POST_SNAPBACK}>

Гледат ти колата, защото не знаят каква марка и модел е! ;):P Не се бъзикам...истина е.

<{POST_SNAPBACK}>

Имаш право,особено в по малките градове...вчера спрях до едно БМВ 3-ка от най новите и като се връщам гледам децата се събрали около мойта кола,никой не гледа БМВ-то :P Питат "бате тая кола не е ли от Ъндирграунда"Викам от там е:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Имаш право,особено в по малките градове...вчера спрях до едно БМВ 3-ка от най новите и като се връщам гледам децата се събрали около мойта кола,никой не гледа БМВ-то :P Питат "бате тая кола не е ли от Ъндирграунда"Викам от там е:P

<{POST_SNAPBACK}>

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Питат "бате тая кола не е ли от Ъндирграунда"Викам от там е:D

хаха ш'се сетят :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Веднъж съм паркирал до китайския ресторант и минават двама малчугани...единмият вика:"Еййй, каква е тази кола бе?!", а другият започва да оглежда....2 пъти обикаля, и виждайки емблемата отговаря гордо:"Хонда бе не виждаш ли?!" :P Затова съм решил да си махна всички емблеми от колата, пък да видим после кой как ще познае какво карам. :P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

и мойта доста я заглеждат макар вече да е бабичка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

...

А,и бял Сивик 5та седан пак с лепенка на клуба виждам,и тои не обръща внимание.

Аиде бе колеги,от един град сме апък не се знаем.Срамота. :D

<{POST_SNAPBACK}>

Белия сивик предполагам е на колегата Insane (бяла 5 ген седан с сливенска регистрация) - ама той като си е по Сливен все бърза, а и най-вероятно не те познава - иначе си е редовен по срещите. Той като цяло е към пловдивската група. Но ще му обърна специално внимание за тебе, другия път ако те види - няма да те пропусне. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Веднъж съм паркирал до китайския ресторант и минават двама малчугани...единмият вика:"Еййй, каква е тази кола бе?!", а другият започва да оглежда....2 пъти обикаля, и виждайки емблемата отговаря гордо:"Хонда бе не виждаш ли?!" :P Затова съм решил да си махна всички емблеми от колата, пък да видим после кой как ще познае какво карам. :P  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Б*х мааму ,вие серьозно ли говорите,че не ни познават колите...Според мен мина времето като се караше само мерседес , бмв и фв.

Даже забелязвам отскоро,че голфовете напоследак не ме подгонват като ги духна.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG
Отговорено (Редактирано)

и при мен се слу4и да не ми познаят колата ква марка е онзи ден на една бензиностанци.стоя си и пия кафенце и се наслъждавам на любимката си и спира една джипара,слиза един голем батка гледа ми колата и ми вика твоя ли е,и аз му викам да ,и тои еиии мнооо яко си го направил това митсубиши,и аз му викам тва е хонда бате;и тои тай ли 6то не виждам емблема. поне не ми обърка колата с някоя немска пръ4ка за което съм му мнооооооо благодарен :P:D

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Да - така е. Децата ми разпознават безпогрешно колата - даже преди 2 дена 2 момчета на около 15год. се въртяха 20-на мин. покрай Акорда. Снимаха го от всички страни, сигурно препъниха паметта на телефоните си. Докато доста мои познати не правят разлика между Хонда и Хюндай. Когато си купих Хондичката, се налагаше да дълго да обяснявам каква кола съм си купил, какво е Хонда и има ли почва у нас.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Еми просто да краш хонда си е истинска гордост...на мене пък ми се случи следното...минават покраи мойта кола мъж и жена с дете при което мъжа си изкриви врата да гледа..жена му измрънка да побърза а той я одряза да седи мирна че иска да разбере каква е тази кола :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

........никой не ме е гледал лошо и аз него, това са детски работи :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

........никой не ме е гледал лошо и аз него, това са детски работи  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

има и 100годишни деца :P .аз редодовно съм на фото сесия кадето и да отида се си снимат и си разглеждат.дори на скоро сме седнали на ОМВ и пристигат две аудита 8ци нови, с еднакви регистрации вътре пилни с едни "малки" момчета с дебели вратлета и направо за колата се лепнаха.мен ми стана малко топло(горещо) помислих че ще се заядът нещо но те не .взеха да я оглеждат и единият вика ебати сивика,а другия го поправи че е тъп и му каза че е CRX получих и поздравления :P:cool: и още такива глупости колкото си искате ама ми се схващат пръстите да пиша простотийки :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Киселите гъзари да се оравят.. проблем си е техен.Но определено тези които са имали допир с марката ни уважават...... Хора, от време на време БМВ-та ( и то доста вървежни) ми отказват дръпка... поразпитах малко и отговора беше "Ми кво очакваш, наплашени са от хонди...." а в същото време въпросните бмв-та имаха реален шанс да ме бият.До скоро бях незабележим ( освен за набитите погледи), но откак сложих тия джанти, хората почнаха да ме заглеждат. Караме красиви и вървящи коли, но това не трябва да ни кара да се надуваме и да не уважаваме другите марки. И при нас има кисели гъзари....Важното е да се уважаваме. А тези които не заслужават уважение, по добре да имат мощността да защитят въпросния поглед :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Киселите гъзари да се оравят.. проблем си е техен.

Но определено тези които са имали допир с марката ни уважават...... Хора, от време на време БМВ-та ( и то доста вървежни) ми отказват дръпка... поразпитах малко и отговора беше "Ми кво очакваш, наплашени са от хонди...." а в същото време въпросните бмв-та имаха реален шанс да ме бият.

До скоро бях незабележим ( освен за набитите погледи), но откак сложих тия джанти, хората почнаха да ме заглеждат.

Караме красиви и вървящи коли, но това не трябва да ни кара да се надуваме и да не уважаваме другите марки. И при нас има кисели гъзари....

Важното е да се уважаваме. А тези които не заслужават уважение, по добре да имат мощността да защитят въпросния поглед :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

С тия джанти е станала супер колата! Много ме радва. Засичал съм я няколко пъти :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Абе каквото и да си е гледат си лошо :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust
Отговорено (Редактирано)

Имаш право,особено в по малките градове...вчера спрях до едно БМВ 3-ка от най новите и като се връщам гледам децата се събрали около мойта кола,никой не гледа БМВ-то ;) Питат "бате тая кола не е ли от Ъндирграунда"Викам от там е:tooth:

хахахахаахахахах обира точките ! :P

Мене също ме гледат лошо отвреме-навреме и се ОПИТВАТ да ме гонят ;)

ама сигурно щото още съм със сток джантите и не всявам страх ;) хахахахахахаахахахах

сигурно им става кофти да гледат само надпис отзад 1.4 с незнайни абривиатури iS ... сигурно се успокояват че значи битурбо :)

а за разпознаването на един паркинг ми дадоха талонче на което пише марка: "хюндай" .... викам му на пича тва е хонда ... той такъв абе се тая ;)

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

хахахахаахахахах обира точките ! :D

Мене също ме гледат лошо отвреме-навреме и се ОПИТВАТ да ме гонят :D

ама сигурно щото още съм със сток джантите и не всявам страх :D хахахахахахаахахахах

сигурно им става кофти да гледат само надпис отзад 1.4 с незнайни абривиатури iS ... сигурно се успокояват че значи битурбо !!!

а за разпознаването на един паркинг ми дадоха талонче на което пише марка: "хюндай" .... викам му на пича тва е хонда ... той такъв абе се тая :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

Мен типовете от джипките ме гледат кофти,особенно на втория светофар!Като си купя вти ,ще си сложа 1.4ис да им е интересно,к'во ли значи т'ва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Мен типовете от джипките ме гледат кофти,особенно на втория светофар!Като си купя вти ,ще си сложа 1.4ис да им е интересно,к'во ли значи т'ва!

<{POST_SNAPBACK}>

тогава ще почне да се говори че те японците четат отдясно-наляво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

и мойта доста я заглеждат макар вече да е бабичка :blink:

qreenwather няма значение на колко годинки е госпожицата.... важното е, че е ХОНДА ;)

А за това как гледат.... наистина има много завистливи фенове на германските колици, ама японеца си е японец според мен и наи-важното е, че го доказва не само от кам издражливост, ваншен вид и каквото още може да се каже за една кола (поне според мен е така де:o) ами и откам вървене... даже еи сега като се прибирах кам нас някакъв смешен опел се опита да направи нещо, ама като че ли малко му остана буталата да излязат да видят кои ги кара :) само на звук го докарваше ама на варвене..... нали се сещате... HONDA - The Power Of Dreams ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...