Jump to content
ritmoblus

Проблем със запалването

Recommended Posts

Здравейте, направо на въпроса-След три часов каране без да се спирам, угасна сама,(хондата ми HR-V) две минути преди края на маршрута :) Започнах да търся проблема нямаше ток на свещите, след като прследих проблема и стигнах до бобината, която явно беше си отишла, си поръчъх нова, мислих си че е готово НО пак неще да пали и няма ток на свешите,Да ли случаино няма някъде някое претпазилче което не съм погледнал.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколто знам ЦРВ-то има един бутон ли е ключе ли е които се намира зад среднта конзола(тази кадето ти е запалката) ако се натисне изключва бензиновата помпа, може и при теб да има нещо такова . Това го казвам по обяснения на мой приятел с ЦРВ на него кучето му го беше натиснало добре че погленал в ръководството, хвърли му и ти едно око.Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега, но проблема беше електрически, не знам за ЦР-В-то (това си е голяма машина и може да има такова нещо) но при ХР-В-то няма какъв ботон.Оказа се изгорял претпазител. След като го смених и запали от първия път.Можеби за изгорялата ми бобина може да са виновни и свещите ми тъикато са доста изтънели.Колегите които катат на газ да препоръчат свещи( понеже си отиват заради газта бързо, някоя средна хубост)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...