Guest slus4o #1 Публикувано 31 Май, 2006 Това някакъв майтап ли е или може би промоция , а аз се чудя що зимата по филмчетата се бухахте така по преспите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #2 Отговорено 31 Май, 2006 Сега да не се юрнахте да купувате , оставете поне една и за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #3 Отговорено 3 Май, 2007 Колеги, някой купувал ли си е от броните на "Marty" специално ме интересува предната как точно пасва има ли неточности и как е като цяло самата броняЦени на "Marty"Предна Хечбек - 80 лв.Предна Седан - 65 лв.Мнения (до сега): аз съм със такъва броня щото зимата се въртях. аз съм си доволен. малко не пасва как трябва ама се нагласява от стара ТЕМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 3 Май, 2007 (Редактирано) Преди време се опитах да се регистрирам, но не получих отговор. Редактирано 3 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #5 Отговорено 3 Май, 2007 Я някои да качи некав линк към МАРТИ че нещо неуспявам да ги намеря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове