Jump to content
Guest Policman

црх-2

Recommended Posts

Guest Policman

Колеги,имам следния проблем и за съжаление не мога да го отстраня :wub: От пред като се движа по неравности има едно чукане и по-скоро като прелопване,най-се усеща като съм на пълен десен по неравност :lol: .Направо съм полудял смених втулки,гумичките на стабилизиращата щанга,но не :) ,след което смених амортисьорите с чисто нови ,но пак дърво :D .В сервиза ми казват ,че всичко е ок,ходовата част е здрава,но не пак почуква и прехлопва.Ходих на друг сервиз и там същото-всичко е ок и вдигат рамене :D:D .Помагайте,че съм :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Втулка на рейка или спирачен апарат. Ако си сигурен за останалото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Също така и при единия от телевизорите имаше също едно чукане което го гледахме мъдрихме и като раздрусахме колата видяхме как горе играе амортисьора !!! не обясних правилно , но следното нещо се получава , като натиснеш колата надолу ( я раздрусаш ) там където е централния болт на амортисьора и някакъв тампон започва да играе , не знам какво е това но се усеща само при неравности !!! а в дясно няма такова мърдане стои си здраво :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Ооооох,човек,мен пък ме влудява едно скърцане отпред отляво което се чува само понякога като карам през дупки и то бавно,а на място като я клатим го няма.Няколко пъти прегледахме цялата кола,и не разбрахме какво е.Иначе и при мен имаше причукване понякога при тръгване,ама тва го гепих-оказа се тампон на двигателя.Дано успееш да се пребориш. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Ооооох,човек,мен пък ме влудява едно скърцане отпред отляво което се чува само понякога като карам през дупки и то бавно,а на място като я клатим го няма.Няколко пъти прегледахме цялата кола,и не разбрахме какво е.Иначе и при мен имаше причукване понякога при тръгване,ама тва го гепих-оказа се тампон на двигателя.Дано успееш да се пребориш. :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Това и аз го имах,беше от горния ляв тампон на двигателя,при рязко потегляне чукаше в ухото ,където се захваща тампона,но това го отстраних :lol:

Днес смених дисковете от пред и сложих нови накладки,разкарах и почистих левият спирачен цилиндър,че не работеше добре ,беше корозирал та падна голяма играчка докато го почистим с майстора добре :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman
Отговорено (Редактирано)

Също така и при единия от телевизорите имаше също едно чукане което го гледахме мъдрихме и като раздрусахме колата видяхме как горе играе амортисьора !!! не обясних правилно , но следното нещо се получава , като натиснеш колата надолу ( я раздрусаш ) там където е централния болт на амортисьора и някакъв тампон започва да играе , не знам какво е това но се усеща само при неравности !!! а в дясно няма такова мърдане стои си здраво  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Там е здраво ,защото при натискане няма никакво чукане ,то и амортисьорите са чисто нови :lol: Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

погледни кормилната рейка в нея има една втулка от пластмаса може да е износена и от там да идва това прехлопване.рециклира се :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

ако звучи като дрънчене е от спирачния апарат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Втулка на рейка или спирачен апарат.

Ако си сигурен за останалото.

<{POST_SNAPBACK}>

:drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Още един :D за втулка на рейката или спирачен апарат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

виж на спирачния апарат има едни пластини които фиксират наклатките може от тях да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

виж на спирачния апарат има едни пластини които фиксират наклатките може от тях да е

<{POST_SNAPBACK}>

Не е от тях ;) явно е тази гадна втулка на рейката,но ще я оправям след националната :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

М-м да,оказа се че проблема наистина идва от тази втулка на рейката ;) Вчера вкарах Рекса в бокса и я смениха.От тогава вече имам чувството,че карам друга кола,е"ати разликата ;) Една втулка, пък все едно е разбита цялата предница :angry: .Направо бях полудял ;) Та ако някой има такъв проблем нека първо там прегледа ,а не да сменя като мен всичко наред :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...