Jump to content
Guest hondyo

Re: Национално събиране

Recommended Posts

Guest hondyo

Глас народен - глас клубен :blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso
Отговорено (Редактирано)

Като гласувах и излезна резултата се оказа ,че срещите трябва да са две Юни и Септември 50/50 така може да отидеш и на двете.Или поне на една от тях.

Редактирано от Vaso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

е аз моя глас го дадох ,колкото по рано толкова по добре може да се окаже че ни харесва и да искаме да правим и втора и.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FROSTY

Е като гледам ... МНОГО ХОРА СМЕ ГЛАСУВАЛИ!!!:blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Е като гледам ... МНОГО ХОРА СМЕ ГЛАСУВАЛИ:blink::P:blink:

Тактическо изчакване бре ! :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мисля си че трябва поне половината клуб да гласува за да се вземе решение кога да бъде срещата,както при изборите :blink: А разбира се ако се получат две срещи ще е още по-яко :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

За Юни много трудно ще се организира щото сме си почти Юни месец... Начи най-вероятно към края му. По това време започват кандидат-студентските изпити и продължават до малко след средата Юли. Голям проблем ще ми е да присъствам в този период иначе имам огромно желание! Ако е Август 99% съм там. Където и да е това там...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Август маи е уда4но за си4ки 4е 6те сме пове4ето отпуска май :P и аз 6е се класирам тогава задължително и искам СТИКЕЕЕЕЕЕЕРР :blink::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

Ами наи добре ще е :P СПОРЕД МЕН;) да Е КРАЯ НА АВГУСТ тогава доста хора са почивка а и както казва Парадокс доста хора имат изпити вкл. и аз де но така ще се съобразим с доста хора А ПО отношението за ПО БЪРЗА СРЕЩА ;) знам че сички сме мераклии за такава но, дайте да не се изхвърлим и да стене да доидат 20 човека и да се изложим затова дайте да я караме полека И ПОСЛЕ ДА ГИ УДАРИМ В ЗЕМЯТА И МЕДИИ И СИЧКО ЖИВО;) . Да се организират нещата ще пуснем някъде 1-2 реклами да се знае още повече и така :D:P:blink::blink::P КАЗВАИТЕ МНЕНИЯ????????

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SicilianeCa

Мисля че след като се изясни кога да бъде събора ще е добре да се пусне и една анекта каде да се състои "местопрестъплението".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

и аз съм на мнение 4е август месец е отпускарски, че тогава ще има пове4е свободни хора.пък и става дума за 1-2-3 дена.!!!а за мястото си мисля, щом колегите от BMW( ако не се лъжа) се събират няколко пъти на бузлуджа или там някъде, зна4и мястото е добро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Мисля 4е и на Капиновския манастир няма да е лошо за среща така 4е решавайте къде точно ще бъде :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...