Guest OXYGEN #1 Публикувано 31 Май, 2006 (Редактирано) Колеги случайно попаднах на сайта на това предаване и видях в архива им, че на 13.05.2006 предаването е било за новия Сивик.В момента го гледам, дръпнете си го и вие http://www.motoavangard.com/arhiv.php Редактирано 31 Май, 2006 от OXYGEN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ludemir #2 Отговорено 1 Юни, 2006 много благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #3 Отговорено 1 Юни, 2006 аз го гледах по телевизията -водещия на тва предаване хабер си няма от коли -мноо се превзема и мноо ме дразни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #4 Отговорено 1 Юни, 2006 много благодаря <{POST_SNAPBACK}> Вярно е много противен, не помня само дали беше в същото предаване, май беше в едно друго дето една девойка го води, та разглеждаха Ауди Q8, и водещата изпадна във възторг от това че има два сенника един за вратата и един за предното стъкло. Просто всичките български списания и предавания за коли са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 2 Юни, 2006 Мен пък много ме изкефи предаването! Абсолютен КОСМОС! ...та кои са най-добрите дизайнери? За хладилници са може би италиянците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaro #6 Отговорено 2 Юни, 2006 (Редактирано) За пореден път се убеждавам 4е 8-мата генерация на Хонда Сивик е уникален автомобил!Конкурентите и показани в предаването не могат да и стъпат и на малкия пръст Ехххххххххх ще доживеем ли и ние да сме горди собственици на такъв УНИКАЛЕН автомобил!? Колега мерси да предоставения материал Редактирано 2 Юни, 2006 от zaro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове