Jump to content
Guest trick

Моля за помощ от варненци.

Recommended Posts

Guest trick

В четвъртък ще ходя до Добрич за един ЦРХ 2ра. Ако може да ми помогнете със сервиз в който могат да я погледнат (имаме среща във Варна). Освен двигатела ми трябва и да се види реглажа как е(може да е посукано купето).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6
Отговорено (Редактирано)

Тоя CRX да не е един бял, за 5000, от Добрич? Що се отнася до сервиз във Варна, може да отидеш при един от двамата Дидо: Myamoto 0897/977 123 Chikiriki 0889/668 266 Успех!

Редактирано от Civic*6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Тоя CRX да не е един бял, за 5000, от Добрич? Що се отнася до сервиз във Варна, може да отидеш при един от двамата Дидо:

Myamoto 0897/977 123

Chikiriki  0889/668 266

Успех!

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси. Точно този ЦРХ е. Случайно да знаеш нещо за него?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Нищо конкретно за съжаление, освен че се продава от доста време. Все пак закарай я където ти казах, ще разбереш каквото те интересува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Колега това което знам е че колата е прегрявана няколко пати без да обиждам никои що не погледнеш по добре има един а 3200 Сф ко не му харесваш не го знам как е но тоя от добрич не е много добар или поне така сам чувал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Мерси за отговора... Този от 4200 е от София, обаче е посукано купето, този от 3200 е от Габрово но чух същото и за него :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Колега това което знам е че колата е прегрявана няколко пати

без да обиждам никои

що не погледнеш по добре има един а 3200 Сф ко не му харесваш не го знам как е

но тоя от добрич не е много добар или поне така сам чувал

<{POST_SNAPBACK}>

И какво си чул за този от Добрич? Защото аз съм го карал дори и според мен е много добър. Ако имах парите щях да го взема но :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

От собственика : Радвам се, че има толкова заинтересовани за проблемите на колата :drunk:) Значи - колата е прегрявана само веднъж. Много време се чудих защо и преди няколко седмици разбрах - не е датчика на охлаждането , не е релето, ами чисто и просто прецакана перка на радиатора. Та проблема е отстранен. :) А за ремонта - главата ходи в Кортекс-Варна - замерваха я - нищо и няма, колата е с нова гарнитура, гумички на клапаните, ангренажен ремък и т.н. :) ако има и други питания ще гледам да отговоря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...