Jump to content
Guest petrovasv

Съвсем сериозно колеги!

Recommended Posts

Guest petrovasv

Обръщам се към вас с молба: Колеги, знам че не е свързано с колите или забавленията, но ви моля да подкрепите една благородна инициатива и да се подпишете в подкрепа на отворено писмо за промяна в политиката на държавата ни за подпомагането на раждаемостта и отглеждането на децата ни! Всички вие сте или настоящи или бъдещи родители и мисля, че това е най-малкото което може да направим за децата на България! Благодаря ви предварително! Ние в Мазда форума подрепихме с гласовете си тази инициатива!http://www.zdrasti.net/bgmamma/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Обръщам се към вас с молба: Колеги, знам че не е свързано с колите или забавленията, но ви моля да подкрепите една благородна инициатива и да се подпишете в подкрепа на отворено писмо за промяна в политиката на държавата ни за подпомагането на раждаемостта и отглеждането на децата ни!

Всички вие сте или настоящи или бъдещи родители и мисля, че това е най-малкото което може да направим за децата на България! Благодаря ви предварително! Ние в Мазда форума подрепихме с гласовете си тази инициатива!

http://www.zdrasti.net/bgmamma/

<{POST_SNAPBACK}>

С удоволствие ще го направим!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Обръщам се към вас с молба: Колеги, знам че не е свързано с колите или забавленията, но ви моля да подкрепите една благородна инициатива и да се подпишете в подкрепа на отворено писмо за промяна в политиката на държавата ни за подпомагането на раждаемостта и отглеждането на децата ни!

Всички вие сте или настоящи или бъдещи родители и мисля, че това е най-малкото което може да направим за децата на България! Благодаря ви предварително! Ние в Мазда форума подрепихме с гласовете си тази инициатива!

<{POST_SNAPBACK}>

Аз вече го направих :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

<{POST_SNAPBACK}>

:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Също смятам, че политиката на Държавата по въпроса трябва да се преосмисли, но не бих се подписал под ТОВА писмо. Считам го за по скоро достойна емоционална реакция, а не добре обмислен документ. Пояснение - в някои квартали празниците няма да стихват. Тогава кого обслужва подобно предложение?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrovasv

Всеки решава за себе си дали да подрепи тази инициатива! Макар, че всички осъзнаваме, че е почти невъзможно да се променят нещата с едно писмо, но така изразяваме позицията си! Глас народен, глас Божи! Благодаря на тези, който ще подрепят тази инициатива и те са много - повечето фен клубове на различните марки коли се включиха вече!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

подписано с особено мнение!напълно подкрепям идеяата обещетенията да са обвързани с дохода - така е по цял свят.не подкрепям идеята да има минимум. И то не защото съм против по принцип ами защото в БГ нещата са малко изкривени. Заради тези 160 лв. месечно (които се предлага в писмото да станат 250) жените от ромското малцинство раждат по 10-15-25 деца. Ще спра до тук за да не излезна расист. По принцип нямам нищо против никой само че идеята да раждаш деца за някакви 160 лв и после да не те интересува какво става с тях не ми харесва...брех че се отплеснах... :hondarulez::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

ре4ено-сторено :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Едно рамо (подписче) и от мене! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

естествено и от мен :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GT 4G

Подкрепям напълно:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

И от мен :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Присъствам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80
Отговорено (Редактирано)

И моя подпис вече е там.Напълно съм съгласен. :rolleyes:

Редактирано от Renzo_80

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

какъв е смисъла на такава подписка в която явно всеки ще се подпише? е подписах се и аз де само моля ви кажете като има резултат да правя второ дете че това взе да расте :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

напълно подкрепям идеята и дано се разрасне инициативата,защото е хубаво че има хора,който искат да променят нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...