Guest petar #1 Публикувано 30 Май, 2006 Случайно открих един шивашки цех.Хорицата бродират (машинно) рекламни надписи на дрехи и шапки.Идеята ми е следната: защо да не направим шапки с логото на Хонда и на задната част да избродират www.hondabg.com. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #2 Отговорено 30 Май, 2006 Интересно, имаш ли готов проект? Или очакваш предложения, аз няма да се включа де, но някой с повече талант в графичното оформление или най-добре Бенджи и Фаундър да вкарат идея подобна на якетата. А като стана дума - летните модели така и не ги видях?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petar #3 Отговорено 30 Май, 2006 Да помагат по-талантливите! На мен ми изглежда добре,черна шапка с червени надписи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #4 Отговорено 30 Май, 2006 Да помагат по-талантливите! На мен ми изглежда добре,черна шапка с червени надписи. <{POST_SNAPBACK}> Или червена шапка с бели надписи.Трябва да се направят няколко проекта и да си спретнем анкета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tedeka #5 Отговорено 30 Май, 2006 Да помагат по-талантливите! На мен ми изглежда добре,черна шапка с червени надписи. <{POST_SNAPBACK}> да спретнем зимен и летен модел Лятната червена, зимната черна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petar #6 Отговорено 31 Май, 2006 На T D K идеята е свежа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #7 Отговорено 31 Май, 2006 Идеята за шапките е страхотна!Направо пуснете една анкета и да решим кое ще е най-добре.Аз предпочитам черна шапка с червени надписи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #8 Отговорено 31 Май, 2006 идеята ви е 4итава ма го направете така 4е да се знае и от пред 4е е клуба на хонда в Бг примерно не6то в тоя стил на H-то може да има пак извит надпис www.hondabg.com и H-то да е с Бяло вътре червени и зелени кантове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #9 Отговорено 31 Май, 2006 Случайно открих един шивашки цех.Хорицата бродират (машинно) рекламни надписи на дрехи и шапки.Идеята ми е следната: защо да не направим шапки с логото на Хонда и на задната част да избродират www.hondabg.com. <{POST_SNAPBACK}> Колега пускай снимки на шапките,че съм се вманячил..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #10 Отговорено 31 Май, 2006 Мноо се кефя на идеята, имам 4овек който 6е ми направи логата в няколко варианта за 3 4аса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest arsen #11 Отговорено 31 Май, 2006 Колеги идеята е много добра.Ето каква шапка си купих аз..Ако ви харесва използвайте я като идея.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40560 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #12 Отговорено 31 Май, 2006 Колеги идеята е много добра.Ето каква шапка си купих аз..Ако ви харесва използвайте я като идея. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40560 <{POST_SNAPBACK}> Твоята е много добра, виждам я в сегашния вариант и във вариант с черни надписи (поне на мен ми допада червена шапка с черни надписи) и разбира се с добавени лога и адреси на клуба, било отстрани или отзад! Какво ще кажете! Нищо не пречи да я има и във вариант с бяла или черна шапка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #13 Отговорено 31 Май, 2006 (Редактирано) Колеги мисля че за лятото е много по добре шапката да е бяла За по мрачните дни да е червена А за по мрачните и студени дни да е черна комплекта шапки пак трябва този които ще ги прави да си каже мнениетоНо на мен лично доста ми допада Идеята всеки комплект да садаржа по 3бр.примерно цена 30лв и на които кот му е кеф да носи пак и няма да се захабяват шапките Пак и мисля че от кам дизаин няма кои знае какво да се оточнява колкото по изчистено толкова по добре ПРИМЕР отпред Логото на Хонда отстрани някаде двата ероглифа Муген и отзад логото на Клуба ко толкоз и за трите цвята ги менкаите тея три неща мисля че НСН-а имаше в подписа си Лого на Хонда Спорт и него може да попитате дали ще го направят добре Редактирано 31 Май, 2006 от viTec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petar #14 Отговорено 31 Май, 2006 Радвам се ,че идеята ви допада. Да решим всички заедно.От мен организацията за бродерията и между-другото ще разпитам какви модели шапки имат и какви са цените. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #15 Отговорено 31 Май, 2006 Колеги тоя модел е готин, ма разчупете малко стандарта. Все пак сме БГ клуб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1 #16 Отговорено 1 Юни, 2006 Искаме шапки искаме шапки идеята е супер дано да се осаществи по скоро че стана топло вече за летния модел абе даваите стягаите се и да се мобилизираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #17 Отговорено 1 Юни, 2006 Има ли възможност за каубойски шапки или само такива? идеята е добра и аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mookie42 #18 Отговорено 4 Юни, 2006 (Редактирано) Колеги идеята е много добра.Ето каква шапка си купих аз..Ако ви харесва използвайте я като идея.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40560 аз си купих като тая шапка ,само че черна5 кинта на илиенци! Редактирано 4 Юни, 2006 от mookie42 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MHS #19 Отговорено 4 Юни, 2006 идеята за шапки е яка !!! ако надписа hondabg.com е отстрани ще е НАЙ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sumo_power #20 Отговорено 5 Юни, 2006 и на мен ми допада идеята .твърдо за съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2 #21 Отговорено 6 Юни, 2006 (Редактирано) Идеята е страхотнаАз не нося шапки, но с удоволствие бих обзавела приятелчето ми с една такава Редактирано 6 Юни, 2006 от Hondichka d14a2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #22 Отговорено 6 Юни, 2006 Идеята е много яка Незнам дали може и хора от провинцията да се вредят ама ако може сам пави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C #23 Отговорено 6 Юни, 2006 екстра ше е сички да сме еднакви у рапоните M_I_T_A_K_A нема значение от каде си бре нали сички сме "БГ" то да стане па ше се оредиме сички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #24 Отговорено 6 Юни, 2006 екстра ше е сички да сме еднакви у рапоните M_I_T_A_K_A нема значение от каде си бре нали сички сме "БГ" то да стане па ше се оредиме сички <{POST_SNAPBACK}> Радвам се Дано да стане наистина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #25 Отговорено 9 Юни, 2006 аиде бе какво стана с тези шапки то лятото мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mi6o #26 Отговорено 9 Юни, 2006 аиде бе какво стана с тези шапки то лятото мина <{POST_SNAPBACK}> шапки, шапки, шапки... искаме шапки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petar #27 Отговорено 9 Юни, 2006 Е добре де. Няма ли някой талант да направи поне един проект? Все пак трябва да се тръгне от някъде. Да се обсъди и да се направи. Аз така си мисля. Между другото Xtuners ми "тунингова" таблото.Свети уникално червено.Сега прави и едно "кончерто". Другата седмица ще видите снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petar #28 Отговорено 9 Юни, 2006 И още нещо. Младежа,който бродира каскетите сподели,че няма да се оскъпят повече от 1 (един) лев. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PB8774HH #29 Отговорено 10 Юни, 2006 (Редактирано) някой не можели да направи проекта иначе много добра идея за шапките Редактирано 10 Юни, 2006 от PB8774HH Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gydi #30 Отговорено 12 Юни, 2006 якета ще има ли нова пардида ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове