Jump to content
Guest petar

Honda -шапки

Recommended Posts

Guest petar

Случайно открих един шивашки цех.Хорицата бродират (машинно) рекламни надписи на дрехи и шапки.Идеята ми е следната: защо да не направим шапки с логото на Хонда и на задната част да избродират www.hondabg.com.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Интересно, имаш ли готов проект? Или очакваш предложения, аз няма да се включа де, но някой с повече талант в графичното оформление или най-добре Бенджи и Фаундър да вкарат идея подобна на якетата. А като стана дума - летните модели така и не ги видях?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Да помагат по-талантливите! На мен ми изглежда добре,черна шапка с червени надписи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Да помагат по-талантливите! На мен ми изглежда добре,черна шапка с червени надписи.

<{POST_SNAPBACK}>

Или червена шапка с бели надписи.Трябва да се направят няколко проекта и да си спретнем анкета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tedeka

<{POST_SNAPBACK}>

да спретнем зимен и летен модел :D

Лятната червена, зимната черна! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

На T D K идеята е свежа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Идеята за шапките е страхотна!Направо пуснете една анкета и да решим кое ще е най-добре.Аз предпочитам черна шапка с червени надписи! :tooth::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

идеята ви е 4итава ма го направете така 4е да се знае и от пред 4е е клуба на хонда в Бг примерно не6то в тоя стил на H-то може да има пак извит надпис www.hondabg.com и H-то да е с Бяло вътре червени и зелени кантове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Случайно открих един шивашки цех.Хорицата бродират (машинно) рекламни надписи на дрехи и шапки.Идеята ми е следната: защо да не направим шапки с логото на Хонда и на задната част да избродират www.hondabg.com.

<{POST_SNAPBACK}>

Колега пускай снимки на шапките,че съм се вманячил..... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

Мноо се кефя на идеята, имам 4овек който 6е ми направи логата в няколко варианта за 3 4аса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Колеги идеята е много добра.Ето каква шапка си купих аз..Ако ви харесва използвайте я като идея.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40560

<{POST_SNAPBACK}>

Твоята е много добра, виждам я в сегашния вариант и във вариант с черни надписи (поне на мен ми допада червена шапка с черни надписи) и разбира се с добавени лога и адреси на клуба, било отстрани или отзад! Какво ще кажете! Нищо не пречи да я има и във вариант с бяла или черна шапка! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec
Отговорено (Редактирано)

Колеги мисля че за лятото е много по добре шапката да е бяла :tooth: За по мрачните дни да е червена ;) А за по мрачните и студени дни да е черна :D комплекта шапки пак трябва този които ще ги прави да си каже мнениетоНо на мен лично доста ми допада Идеята всеки комплект да садаржа по 3бр.примерно цена 30лв :hondarulez: и на които кот му е кеф да носи пак и няма да се захабяват шапките :)Пак и мисля че от кам дизаин няма кои знае какво да се оточнява колкото по изчистено толкова по добре ;)ПРИМЕР отпред Логото на Хонда отстрани някаде двата ероглифа Муген и отзад логото на Клуба ко толкоз и за трите цвята ги менкаите тея три неща мисля че НСН-а имаше в подписа си Лого на Хонда Спорт и него може да попитате дали ще го направят добре

Редактирано от viTec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Радвам се ,че идеята ви допада. Да решим всички заедно.От мен организацията за бродерията и между-другото ще разпитам какви модели шапки имат и какви са цените.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

Колеги тоя модел е готин, ма разчупете малко стандарта. Все пак сме БГ клуб

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Искаме шапки искаме шапки :P идеята е супер дано да се осаществи по скоро че стана топло вече за летния модел :D абе даваите стягаите се и да се мобилизираме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Има ли възможност за каубойски шапки или само такива? :D идеята е добра и аз съм за :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mookie42
Отговорено (Редактирано)

Колеги идеята е много добра.Ето каква шапка си купих аз..Ако ви харесва използвайте я като идея.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40560 аз си купих като тая шапка ,само че черна5 кинта на илиенци!

Редактирано от mookie42

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MHS

идеята за шапки е яка !!! ако надписа hondabg.com е отстрани ще е НАЙ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sumo_power

и на мен ми допада идеята :blink: .твърдо за съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2
Отговорено (Редактирано)
:unsure::unsure: Идеята е страхотнаАз не нося шапки, но с удоволствие бих обзавела приятелчето ми с една такава Редактирано от Hondichka d14a2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Идеята е много яка :unsure: Незнам дали може и хора от провинцията да се вредят ама ако може сам пави :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

екстра ше е сички да сме еднакви у рапоните :D M_I_T_A_K_A нема значение от каде си бре нали сички сме "БГ" ;) то да стане па ше се оредиме сички :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

екстра ше е сички да сме еднакви у рапоните  ;) M_I_T_A_K_A нема значение от каде си бре нали сички сме "БГ"  ;) то да стане па ше се оредиме сички :)

<{POST_SNAPBACK}>

Радвам се :D Дано да стане наистина ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

аиде бе какво стана с тези шапки то лятото мина :lol::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mi6o

аиде бе какво стана с тези шапки то лятото мина  :D  :P

<{POST_SNAPBACK}>

шапки, шапки, шапки... искаме шапки :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Е добре де. Няма ли някой талант да направи поне един проект? Все пак трябва да се тръгне от някъде. Да се обсъди и да се направи. Аз така си мисля. Между другото Xtuners ми "тунингова" таблото.Свети уникално червено.Сега прави и едно "кончерто". Другата седмица ще видите снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

И още нещо. Младежа,който бродира каскетите сподели,че няма да се оскъпят повече от 1 (един) лев.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PB8774HH
Отговорено (Редактирано)

някой не можели да направи проекта :) иначе много добра идея за шапките

Редактирано от PB8774HH

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

якета ще има ли нова пардида ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...