Jump to content
kras

Информация за двигател ZC1

Recommended Posts

Здравейте ползвах търсачката, но не намерих нищо за двигателя утре ще гледам един рекс и искам да съм малко по добре информиран някой с впечетления?И въобще crx като цяло ме интересува като поддръжка как е и на какво да обърна внимателно. Благодаря предварително

Редактирано от kras

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам такъв рекс. ко те интересува по точно? ако е наред трябва да лети като луда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами двигателя сполучлив лие тъй като е рядък, части за него има ли все пак колата е 87.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес имах възможността да покарам црх-а наистина се стреля в момента карам уж по мощна, но црх-а с това купе цепи мрака направо.За вървенето добре съгласих се върви разход от 9 нормален ли е и да вярвам ли ако е 9 си удрям "гъзо у тавана" тъй като в момента ми е ++ .Огледах купето изглеждаше ми доста запазено няма гнилоч с изкл на задните вежди, но причината е ясна "NO FAT CHICKS WILL RUB" от към екстри има чиастачки и мигачи :) като се има навпредвид, че слизам от гивизелък, който му липсва само климаТРОНИК ще го преживея.Все пак исках да седна в е30 не в црх.От към части как стоят нещата окачванията предполагам че доста от тях са взаимозаменяеми с сивиците 4 и някой други модели очаквам вие да споделите. Въпроса остава двигателя, части датчици има ли ги няма ли ги и някакви примерни цени ако някой има и последно момчето ми каза че е 136 коня а не 125 понеже това бил европейски вариант има ли такова нещо или е заблуда. Склонен съм да вярвам, че един двигател може да върви с разлика от 10тина коня заради закони на различни страни и контитенти, но в случая незнам.ПоздравиП.С. Благодаря на atom за коректноста!

Редактирано от kras

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

92 и 96kW са моторите - зависи от годината / до 88 и до 92г /.136 коня са много, както и да го смяташ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата може да се затвори мерси на отзовалите се!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...