jaydog 7 #1 Публикувано 25 Април, 2011 Така и немога да намеря четиво за всички съставни части на колата, подробно кое как и защо е там. Имах една книжка, но е изгубих. Също така и тез' от курсовете за шофер но в момента нямам. Темата може би е безсмислена, но намирам нужда да видя за една схема която си въртя за бъдещето.Книга си поръчах, за автомобилите и как са устроени но няма да дойде поне до 2 седмици. Изцяло на английски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 25 Април, 2011 мен баща ми като бях малък извади един цветен албум на лада с разрези на сички части и ми беше много интересно да ми обяснява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #3 Отговорено 25 Април, 2011 (Редактирано) Колега преди време имаше едни книги на "Auto point" с технически ръководсва за отделни марки/модели коли. помня че беше от порядъка на 15-20 лева, но незнам дали имаше на хонда. p. мисля че, имаше като цяло за японските автомобили където имаше раздел Хондап.п. Не "мисля" а съм сигурен. Редактирано 25 Април, 2011 от Vasilen_Civic_SOHC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 26 Април, 2011 Имам само за Москвич 412 и ГАЗ 53А . За Хонда ще си намериш ТУК 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaydog 7 #5 Отговорено 26 Април, 2011 Да да да ! Благодаря от това имах нужда )) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове