Jump to content
Guest benji_crx

духа ми топло

Recommended Posts

Guest benji_crx

значи такаааа. обърнал съм си на студено парното но в купето ими идва топъл въздух ;) що така? и какво може да се напрви по въпроса ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

значи такаааа. обърнал съм си на студено парното но в купето ими идва топъл въздух ;) що така? и какво може да се напрви по въпроса ?

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти Бенджи ;)

Гмуркаш се надолу с главата и зад барчето там кадето ти седи касетофона зад него горе долу се пада има едно като кранче което дефакто ти се командва от врътката на баречто отпред е точно тая джажа може да те ебава поне на мен ми се е случвало и е било от там.Връткаш го на някоя от 2те страни и трябва да продуха студено ;)

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

...а ако пак не стане, сменяй кранчето , или затапи маркуча към парното за по-евтино ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

пробвах го кранчето но не помага ;) .може ли да се прецакало самото кранче?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

До колкото знам кранчето на парното се намира в двигателния отсек и се командва от една стоманизирана тел.Демонтирай го от маркуча на парното,пчисти го от котления камък и отлаганията ,раздвижи го ако можеш и ще се оправят нещата.Ако имаш друго го сменяй направо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

До колкото знам кранчето на парното се намира в двигателния отсек и се командва от една стоманизирана тел.

Демонтирай го от маркуча на парното,пчисти го от котления камък и отлаганията ,раздвижи го ако можеш и ще се оправят нещата.Ако имаш друго го сменяй направо.

<{POST_SNAPBACK}>

още днес ще направя процедурата.имам такова кранче :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...