ivko1016 16 #1 Публикувано 20 Април, 2011 Здравейте,да попитам някой може ли да ми каже имали колектор който е 4-2-1 фабрично сложен и ако има от какъв модел е?Виждал съм на хонда civic сложен,но от какъв модел !!! ?? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko1016 16 #2 Отговорено 20 Април, 2011 (Редактирано) http://nfs.mobile.bg/pcgi/photos.cgi Редактирано 20 Април, 2011 от honda 1.3 16V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 20 Април, 2011 За D серия моторите ли питаш ? Ако да сигурен съм, че на d16a9, d16y8 и, ако не се лъжа на d16z6 са такива, като за първите 2 съм сигурен на 100%. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай П. 3 #4 Отговорено 20 Април, 2011 На колегата ReZko е Сивик 5ген хеч с Б16А2-ка и е с 4-2-1 фабрично !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #5 Отговорено 20 Април, 2011 Д16у2 също е с 4-2-1 фабрично,но незнам дали ще пасне на твоята д13ка.Ако става имам един колектор може да измислиме нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #6 Отговорено 21 Април, 2011 Този фабричния 4-2-1 мисля ,че е по-лош вариянт от спортния 4-2-1.По добре си купи спортен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #7 Отговорено 21 Април, 2011 Колега извинявай ,че се намесвам в темата ти ,но се интересувам откъде да намеря гарнитура за двуцевката за 4-2-1 спортен колектор. Знам ,че стават от горе-споменатите "D" серии ,а и на Б16А2 съм го гледал и мисля че и от него ще стане . Проблема е ,че във всеки магазин искат VIN на шасито и не се интересуват от понятия като Б16А2 Д16А8 и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #8 Отговорено 21 Април, 2011 Чакай сега. Не се разбира ти за какъв колектор искаш гарнитура? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko1016 16 #9 Отговорено 22 Април, 2011 (Редактирано) Колега извинявай ,че се намесвам в темата ти ,но се интересувам откъде да намеря гарнитура за двуцевката за 4-2-1 спортен колектор. Знам ,че стават от горе-споменатите "D" серии ,а и на Б16А2 съм го гледал и мисля че и от него ще стане . Проблема е ,че във всеки магазин искат VIN на шасито и не се интересуват от понятия като Б16А2 Д16А8 и т.н. Здравей колега,то аз по принцип си поръчвам на един мой познат от който пазарувам вече 3-4 години и той ми намира нещата без аз да се ровичкам много,кажи за кой колектор точно става дума и ще попитам? Този фабричния 4-2-1 мисля ,че е по-лош вариянт от спортния 4-2-1.По добре си купи спортен.Предполагам,че може и да си прав,но разликата в цената е огромна,пък щом са го измислили да е такъв фабрично трябва да върши работа . Редактирано 23 Април, 2011 от kytila 9. Ð�Ñ�ма нужда от два поÑ�та един Ñ�лед друг! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #10 Отговорено 22 Април, 2011 Аз така и не разбрах каква е разликата между спортен и сток колектор 4-2-1 освен в цената.И аз мисля че хората не са го плеснали (стоковия)ей така да има някакъв колектор.Трябва да си е съобразен за съответния двигател да работи оптимално според мен.Лично мое мнение разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #11 Отговорено 23 Април, 2011 Оригиналните винаги са компромис м/у цена и качество. Трябва да си купиш ферари за да няма компромис и всичко да е направено от най-добрия материал, с перфектната форма и т.н. Кола в класа на сивика не може да си позволи да има супер качествени и скъпи неща , защото гони и ценови клас. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове