Guest JeepersCreepers #1 Публикувано 26 Май, 2006 (Редактирано) защо толкова малко хора влизат в канала на клуба?не го знаете или нямате време за 4ат? Редактирано 26 Май, 2006 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda #2 Отговорено 26 Май, 2006 защо толкова малко хора влизат в канала на клуба?не го знаете или нямате време за 4ат? <{POST_SNAPBACK}> Aми не го знаем поне аз де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #3 Отговорено 26 Май, 2006 ами аз от 3 години спряхда влизам, щото толкова простотия се сипеше там....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda #4 Отговорено 26 Май, 2006 ами аз от 3 години спряхда влизам, щото толкова простотия се сипеше там....... <{POST_SNAPBACK}> Ем да ама пък сега няма абсолютно никой вътре само 5-6 човека да вземат да влизат повечко хора там викам А? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #5 Отговорено 27 Май, 2006 ами аз от 3 години спряхда влизам, щото толкова простотия се сипеше там....... <{POST_SNAPBACK}> Ем да ама пък сега няма абсолютно никой вътре само 5-6 човека да вземат да влизат повечко хора там викам А? <{POST_SNAPBACK}> В IRC съм влизал 5 пъти за последните 3-5 години, но с удоволствие бих влязъл, само да си припомня как беше с намирането на канали... или ми дайте направо инфо за канала, моля... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C #6 Отговорено 27 Май, 2006 слаба работа е нешо канал4ето а па софйска компания никва нема там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #7 Отговорено 27 Май, 2006 с една дума ТЪПНЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #8 Отговорено 27 Май, 2006 абе хора за кво говорите че нещо не мога да вдена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #9 Отговорено 27 Май, 2006 абе хора за кво говорите че нещо не мога да вдена <{POST_SNAPBACK}> за програмата Mirc с която чатиш в нета и за канал #vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #10 Отговорено 27 Май, 2006 ами как няма да е тапня бе хора нали затва казвам да влизаме вътре той всеки като каже няма хора как да го напалним? ние сме го сложили на ауто да се зареди и винаги има хора но са малко верно 4е са около 8 10 4овека но така няма да стане по голям ако вс 4акат да стане 30 4овека и тогава да влизат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #11 Отговорено 27 Май, 2006 ами аз от 3 години спряхда влизам, щото толкова простотия се сипеше там....... <{POST_SNAPBACK}> хаха маина помниш едно време ; то и ся е така споко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #12 Отговорено 27 Май, 2006 (Редактирано) и в момента е пусто Редактирано 27 Май, 2006 от edikoisi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове