Jump to content
Guest ggbit_honda

Много се радвам :) !

Recommended Posts

Guest shestia

Винаги като присветна и после като пусна фарове съм на дълги ;)

Съвсем нормално, всички сме така! :)

ако следващата среща в София е на 25.07 съм там само някой да ми дабе един гараж място по време на срещата за багажа че от там съм обратно за Прага  :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Еми да, така се прави. :tooth: Ако успееш колега да дойдеш на следващата среща от Прага, то тогава и аз ако трябва ще захвърля работа всичко, но и аз ще съм там, че иначе доста ще се засрамя! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
Отговорено (Редактирано)

Винаги като присветна и после като пусна фарове съм на дълги

Ако се дръпне лостчето за фаровете наполовина присветваш без да превключваш на дълги.Потренирай срещу някоя стена и ще му хванеш цаката.Така даже можеш бързо да присветнеш 2 или 3 пъти докато ако го дръпнеш до край не става защото си минал на дълги и трябва пак да превключиш на къси.Няма значение дали си на фарове или не. Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Винаги като присветна и после като пусна фарове съм на дълги

Ако се дръпне лостчето за фаровете наполовина присветваш без да превключваш на дълги.Потренирай срещу някоя стена и ще му хванеш цаката.

Така даже можеш бързо да присветнеш 2 или 3 пъти докато ако го дръпнеш до край не става защото си минал на дълги и трябва пак да превключиш на къси.

Няма значение дали си на фарове или не.

<{POST_SNAPBACK}>

Има и втори вариант. Щракаш по 2 пъти и си в играта, присветнал си и пак си си на къси, като включиш фаровете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Ами аз много се дразна като вида някой с хонда обаче той гледа лошо се едно е някъв много голям и ме гледа лошо та чак ще ме бие ама има ги сякви кретени така че да си ходат по пътя и тва е аи че тая тема се превърна в жив чат сори за глупавата тема

Пич, темата ваобще не е тапа. Аз от скоро сам собственик на Хонда, преди това бях пак с японска ама не Хонда и сам на мнение че Хондата си е Хонда :D та мисалта ми е че от няколко дни сам регнат тук и вече супер много се кефя на форума :P като ви гледам ви как си пишете смятам, че сте все точни пичове. Дано всички си карате Хондите още далги години и не изневярявате на марката, за6тото смятам че тя няма да ви изневери :P хаиде живи и здрави :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceko

Да използвам и аз темата....Искам да благодаря страшно много на Miyamoto и най-вече на Maina 6th gen, който дори без да ме познава веднага дойде и ми помогна. Евала, такива хора рядко се срещат :cool::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Да използвам и аз темата....

Искам да благодаря страшно много на Miyamoto и най-вече на Maina 6th gen, който дори без да ме познава веднага дойде и ми помогна. Евала, такива хора рядко се срещат  :cool:  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

не са рядко тук има много такива :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Днеска спира до мен една черна хондичка 5-ген. и се запшознахме с пича ама той форума не знаел та му казах за форума и да се надяваме че скоро ще се регистрира :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Днес си вися пред Технополис-по работа и гледам Crx-че със фарове на 5г., броня на болид, много голямя гъзария-лигите ми потекоха. Както си се лигавя, излиза некав пич, на вид голямо газе, ама като се разговорихме пич излезе.За мотора, как са я правили и т.н. Та Хондаджиите са супер пи4ове. Аз моята я имам отскоро и е мноо яко като се поздравяваме по улиците! Представям си на събиране кво е, че още не съм бил.Е тва е от мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

От известно време съм във форума, някъде около месец и научих повече за Хонда от 4-те години фенство. Няма такива хора !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Относно ПРИСВЕТВАНЕТО:само за ваша информация, понеже виждам, че много хора се тормозят от присветването ....Вярно че съм с купе, а не хетчбег, но мисля, че и при вас е така, а именно:Дръпвате лостчето, но не докрай. Тогава се вижда дори как светва синята лампа за дългите, но тъй като не сте дръпнали докрай лостчето, не щрака релето. Това е изпитан метод и при мен работи. Би трябвало и при вас да е така !!!Просто дръпвате, лостчето леко хлътва, но точно тогава е момента преди силното усилие за да щракне релето. Удобно е :cool:Пробвайте.Извинявайте за офтопика, надявам се, че съм бил полезен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

хора идвам на божура в събота само ми кажете от колко часа да съм там че хич не ми ясно като видите сив шатъл с ЕВ 6921АК регистрациа се обаждайте да се запознаеваме че аз още никой не познавам :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

кам 16:00ч зповядай на божура ама нз кой ше ходи от наще кой не аз ше сам там мое се засечеме кат видиш оранжава 5-генерация с черни джанти е те тва сам я :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Че какво има днес на божура ?То времето става само за спане :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

ASUSfen за събота говорим братле :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Ами днес се пада сбирка при ma4o , ама незнам дали ще има хора ,че е много скапано времето , ако има съм там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

идвай не му мисли то ватре не вали :) ше има хора 100%

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...