Jump to content
Guest ggbit_honda

Много се радвам :) !

Recommended Posts

Guest ggbit_honda

Значи колеги може да кажите че темата е тъпа ама аз да си пиша ,че се радвам пък който иска кавото иска да говори :) .Значи аз често пътувам из България и миналата седмица бях във Видин и без да искам се натъкнах на Dj_MI6O та зехме че се запознахме :).И в София като бях пак миналата седмица пък се запознах със Jazz и много се радвам че из България има такива хора които обичат марката хонда и се надявам и за напред да е така :) аийде със здраве :) И ако ме видите някаде с мойта кошница да брамкам да свиркате :Д

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

Ами да интересно е! Аз в Русе направо ско4их на пътя да го спра един пи4 с една зелена и се запознахме.А що не питате Жоро бул - как си вървеше 4овека така покрай бега4ките (когато бяхме на писта русе за ралито) и като го дръпнах за якето и....аз съм еди кой си....та така.Тук кво стана ти ме попита "4ия е оная хонда там отвън"..дрън дрън приказки-даже и телефони не си разменихме-ама нали си имаме форум-тук винаги можем да се намерим :) паРАДОКС - 4ак до видин дойде за едни джанти - та така и с него се запознахме.....живот и здраве затова се прави национална среща :):):)п.с.да ме извинят тези с които не се познаваме ли4но.но по една или друга при4ина съм ги безпокоил по телефона :)

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda
Отговорено (Редактирано)

Ами да интересно е! Аз в Русе направо ско4их на пътя да го спра един пи4 с една зелена и се запознахме.

А що не питате Жоро бул - как си вървеше 4овека така покрай бега4ките (когато бяхме на писта русе за ралито) и като го дръпнах за якето и....аз съм еди кой си....та така.

Тук кво стана ти ме попита "4ия е оная хонда там отвън"..дрън дрън приказки-даже и телефони не си разменихме-ама  нали си имаме форум-тук винаги можем да се намерим :)

паРАДОКС - 4ак до видин дойде за едни джанти - та така и с него се запознахме.....

живот и здраве затова се прави национална среща :)  :)  :)

п.с.да ме извинят тези с които не се познаваме ли4но.но по една или друга при4ина съм ги безпокоил по телефона :)

<{POST_SNAPBACK}>

хахах да така си беше, то така трябва да е .Пък за телефоните е лесна работа ;) Той форума е за това :) Форума е супер мочета браво !!!! Редактирано от ggbit_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:) разбира се, тук всеки има вече с над 1000 приятеля повече :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

:drunk: разбира се, тук всеки има вече с над 1000 приятеля повече :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами дано да е така! надявам се да се запозная с колкото може повече фенове на хонда . Аз от скоро съм хонда фен :fun: и нямам намерение да сменям марката:D колата може ама с няква по-нова хонда .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
Отговорено (Редактирано)

Подкрепям :D Твърдо за :DОнзи ден видях наточен чисто бял Прелюд, с две сопла отзад. Минавам бавно в съседната лента и както никога... оглеждам колата. Изравнява се той с мене и гледам някакви младежи вътре се кефят... Свалих веднага прозореца и първата ми реплика беше - момчета, знаете ли за форума на Хонда, а те .... :drunk: ....Добре, че бяха стикерите на Ма4о (да вмъкна, които ми ги даде преди седмица и сложих на задните стъкла)... веднага соча и викам - ей на този адрес отивате, там има всичко за Хондаджийте :D ... а момчето веднага пита.... чип тунинг има ли за мене :D Така като му погледнах таблото :beer: гледам някакви километражи, бурми и др. екстри :D викам, да няма нещо тука турбо, а той казва, само малко нитро :fun: .... Мераклия човек, та се надявам скоро да се похвали с регистрация тука ;)Ний хондаджийте сме като ято :D на всеки километар ;)

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda
Отговорено (Редактирано)

Eми ей тва е хондажиите трябва да се подкрепяме! Обаче аз нямам такива стикери :drunk: откаде да си краднем :beer: един и за нас ?Кой където ходи в чижд град да го съобщава или да дебне за хонди из града :fun:

Редактирано от ggbit_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами тези за Пловдив ми ги разграбихте като топъл хляб на миналата среща, сега на Националната след 2 седмици ще има :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Във Видин от 2-3 дни засичам чисто нова Хонда Си със СФ регистрация - ма все така се заси4аме не мога да го спра - а и не е пи4 като нас, но бъдете сигурни 4е ще му снимам колата и номера и ще го разконспирираме кой е!Ако не е един от нас ще го направим!!!!! :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Ами аз много се дразна като вида някой с хонда обаче той гледа лошо се едно е някъв много голям и ме гледа лошо та чак ще ме бие ама има ги сякви кретени така че да си ходат по пътя и тва е :drunk: аи че тая тема се превърна в жив чат сори за глупавата тема :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kkk

Хубаво е да има идеи около, които българите да се събират, та били те и японски..:D...че на ли само се делим на такива и онакива. Пък с форума доказваме, че можем и да си помагаме.... :fun::beer::drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Хубаво е да има идеи около, които българите да се събират, та били те и японски..:D...че на ли само се делим на такива и онакива. Пък с форума доказваме, че можем и да си помагаме....  :beer:  :fun:  :drunk:

<{POST_SNAPBACK}>

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

ДА СИ ПРИСВЕТВАМЕ КАТО СЕ РАЗМИНАВАМЕ!Аз винаги го правя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

много е яко да да засичаш фенове на хонда където и да е на божура имаше няколко от клуба ама имаше много нарад и не се засекохме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Ами това за пресветкането не е лоша идеия както и по едно бип да цакнем също. Пак и може да се спрем да си побарим пак и да се запознаем ама трябва да се поздравяваме задалжително като се засичаме по патищата :drunk: аи със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JAZZ
Отговорено (Редактирано)

Значи колеги може да кажите че темата е тъпа ама аз да си пиша ,че се радвам пък който иска кавото иска да говори :D .Значи аз често пътувам из България и миналата седмица бях във Видин и без да искам се натъкнах на Dj_MI6O та зехме че се запознахме :D.И в София като бях пак миналата седмица пък се запознах със Jazz и много се радвам че из България има такива хора които обичат марката хонда и се надявам и за напред да е така :beer: аийде със здраве :fun: И ако ме видите някаде с мойта кошница да брамкам да свиркате :Д

<{POST_SNAPBACK}>

мерси,приятел!ами ще си присветкваме тогава!дано се засичаме често!а с 1NET се оказва,че сме комшии... :D ще се радвам да се запозная и с останалите фенове на марката!и.... да си присветкваме!...... :drunk:

а RALDO е толкова готин човек!....... прекланям ти се ,Ралчо!и ти желая мнооооого здраве и успехи отвъд океана :D прекланям се на Човека в теб!!!!!!:D :D

Редактирано от JAZZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Не мога да не се намеся и да не покажа задоволството си от това че има такива хора като нас - не само фенове на Хонда, а и нещо повече!!!

Аз ако тръгна да Ви разказвам, няма да ми повярвате....

1.Купувам си колата и отивам да ми я маркират против кражби.Един човек ме пита:"Ваша ли е Хондата?!", а аз отговарям:"ДА!"....ами ето ви един подарък и ми подава химикалка с надпис Фен Клуб Хонда! :D;):D Щях да припадна...няма и седмица откакто имам колата и вече ми се случват чудеса!

2.Паркирал съм си колата пред ТУ и като се връщам ХОП - бележка под чистачката....викам си:"пак някоя тъпа реклама...", но не----->ФЕН КЛУБ ХОНДА.Оказа се че един колега от клуба ме е забелязал(между другото, от тогава съм член в този форум ;) )

3.Гледам си аз един ден...паркирана 4ген. хечбек и отзад лепенка на ФЕН КЛУБА.Викам, дай да оставя една бележка с "ПОЗДРАВИ".Прибирам се и влизам във форума....ХОП - ЛС от 1net.Oказа се че колата била неговата... :beer::D:D

4.Отивам аз до Видин по работа, и ей така си викам... дай да видя яките джанти които се продават там ;) Обаждам се на dj_mi6oи всичко стана като на кино....Запознахме се, спазарихме се за джантите , отидахме на по кафе, запознах се и с nikonti а после двамата ме изпратиха от града с ескорт....3 Хонди, 3-ма фена,.....3ма приятели!Останах изумен!!!Обикновеното ми пътуване се превърна в приключение! :fun:;):drunk::D;) Поздрави на Видин! ;)

5.Отивам на Божура и насреща колега с яке като моето ...Запознах се и с greenwather :D:D

ps:Даже се дръпнахме ;)

6.Отивам към Сливен и си викам защо да не се запозная с ФЕНКА номер 1?!?!!!.....Отскочих до Ямбол и не само се запознах с нея ами и с benji_crx ;)

7...8.....9.......35........90......150.........искам да Ви кажа че ВСИЧКИ сте страхотни и ме правите още по-горд собственик на марката Хонда!!!

Поздрави и до скоро виждане!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Така си е :drunk: Като имате път към благоевград свиркайте

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Форучето си ни е супер,колите са ни супер и най важното хората които посещават сайта са супер :drunk: ! Ей това е да знаеш че в секи град си имаш прятели които не 'познаваш' !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata
Отговорено (Редактирано)

Форучето си ни е супер,колите са ни супер и най важното хората които посещават сайта са супер :drunk: ! Ей това е да знаеш че в секи град си имаш прятели които не 'познаваш' !!

тва е супер яко аз видях един сивик 4та генерация на някой съклубар(имаше стикер)и не можах да се запозная,човека тръгваше от светофара на пете кйошета,а аз чаках да мина като пешеходец Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D
Отговорено (Редактирано)

Темата е много приятна (и изобщо не безполезна). Смятам, че ако ние не си направим един друг живота по0лесен и интересен - то кой тогава - политиците ли... :drunk: Наскоро имах проблеми с термостата и докато с един приятел констатирахме това, до нас спря момче с Хонда. Без да се познаваме, потвърди диагнозата, отскочихме до тях за нов термостат (имаше резервен) и даже помогна за смяната. Всичко - за 30-40 минути. И работицата свършена, и един нов приятел. А бе - удоволствие отвсякъде. :beer:

Редактирано от J&D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda
Отговорено (Редактирано)

da6kata:

тва е супер яко аз видях един сивик 4та генерация на някой съклубар(имаше стикер)и не можах да се запозная,човека тръгваше от светофара на пете кйошета,а аз чаках да мина като пешеходец

<{POST_SNAPBACK}>

J&D:

Темата е много приятна (и изобщо не безполезна). Смятам, че ако ние не си направим един друг живота по0лесен и интересен - то кой тогава - политиците ли... dry.gif Наскоро имах проблеми с термостата и докато с един приятел констатирахме това, до нас спря момче с Хонда. Без да се познаваме, потвърди диагнозата, отскочихме до тях за нов термостат (имаше резервен) и даже помогна за смяната. Всичко - за 30-40 минути. И работицата свършена, и един нов приятел. А бе - удоволствие отвсякъде. biggrin.gif

Момчета така трябва да е и така да си остане :dry:.Ако всеки човек от форума се сети за поне една такава случка сигурен съм че ще се изпише форума :D))

Редактирано от ggbit_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

За жалост има и такива хондаджии които не са много словоохотливи. Ти се запознаваш с тях и усешташ ,че авно 4овека не проявява интерес и се натрапва6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Аз така и така като карам и вида хонда :dry: и бибиткам а повечето ме гледат изумено(в момента карам митсу :D ) ма навик пък и с който се познаваме нема проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Еми момчета, те само могат да съжаляват че не може да са като нас :dry:!!! Зачи днеска се запознах с АSRACING и Maina 6th gen.ПОздрави момчета , добре си поговорихме живот и здраве пак да се видим :D пак и на маса може .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

И аз много се радвам че карам хонда.Радвам се че на миналата среща получих стикер на клуба .Мисля че форума е много полезен освен че човек намира решение на всички въпроси които го вълнуват намира и много приятели.Помоща която си оказваме е неоценима .Пожелавам на всички много здраве щастие и много безаварийни километри.Радвам се че съм част от този форум и ще се радвам на националната среща да се запозная с повечето от вас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Еми момчета, те само могат да съжаляват че не може да са като нас :dry:!!! Зачи днеска се запознах с АSRACING и Maina 6th gen.ПОздрави момчета , добре си поговорихме живот и здраве пак да се видим :D пак и на маса може .

<{POST_SNAPBACK}>

.....забрави и ~Петко~ :(

и аз много се радвам че се запознахме - много готини пичове сте!!!:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

аз пьк о6те никои не познавам кажи ре4и!!!:dry::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами идвай на срещите всеки месец де :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

да,6те ми се!на 2 пьти 6тях ама ло6ата работа!трябва се яде мамка му!!!:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Еми момчета, те само могат да съжаляват че не може да са като нас :)!!! Зачи днеска се запознах с АSRACING и Maina 6th gen.ПОздрави момчета , добре си поговорихме живот и здраве пак да се видим :) пак и на маса може .

<{POST_SNAPBACK}>

.....забрави и ~Петко~ :dry:

и аз много се радвам че се запознахме - много готини пичове сте!!!:D:D;)

<{POST_SNAPBACK}>

:D:D:dry::D Петко да ме извинява :(:D:D:D;):shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Искам да благодаря на ASRACING за стопа !!! Мерси батка ще почерпа някой ден като се видим пак :dry: и пак да се извина на Петко дето го пропуснах по-горе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

ако някои от клуба минава през белово и има малко време да свирка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз се радвам че покрай хондето и клуба се запознах ,и стонах приятел с толкова много хубави хора ;) и вече съм сигурен ,че Хондата е нещо което е толкова силно ;) че когато се допреш до него то те променя и обединява с всички такива авери ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Е, и аз да имам повод и то хубав, да се включа в тази тема. Та днеска ме застига един Акорд - сребрист, много готин на вид и бипка. На кръстовището (за пръв път да се зарадвам на червено!!!:) ) спираме и той вика кой си във форума. И аз това питах - оказа се Хронос! :D ГОтин фен, макар да побъбрихме под минута ми беше много готино след това. Оказа се, че и той е бил на пистата днеска, но като не се знаем и да сме се видяли ... :blink: Та така, евала, дано повече хора правят така! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Да да да...........Видя ли лепека на клуба а и не само винаги поздравявам колегите,понеже знам че са хора с вкус и усет към автомобилите.Снощи късно вечерта се изтрелях към Пловдив с едни серийни скорости F20 в багажника пнеже Корсата си строши състезателната кутия и до късно през ноща се борихме със смяната в един склад за безалкохолни напитки.След състезанието с Магнум-а покарахме картинг на Лаута и Гледахме F1 в боулинга.Тъкмо си тръгвах за София като срещнах колегата.Много приятен Уикенд,като изключа счупените скорости на състезателната кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ти го даваш хонда фен пък ние разкарваме баниците ?!?не се оплаквам дори напротив - благодарение на Хронос имахме кола, с която да отидем до Пловдив на състезанието, а и достойна конкуренция на картинг пистата!и аз много се кефя как по пътя си присветкаме, поздравяваме. рядко се е случвало да се заговорим, но пък с кеф спирам и се запознавам с колеги. повечето хондаджии са с усмихнати сърцавъпреки че има и кисели гъзари, прави се че не те виждаособено ако не съм с хондата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Колего това с пресветкането е супер ;).Който не светка ще го накажем публично на някой сбирка :D:P;):P .С линчуване на хондата му ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Колего това с пресветкането е супер :P.Който не светка ще го накажем публично на някой сбирка ;)  :P  ;)  ;) .С линчуване на хондата му  ;)  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Само дето с хондата е малко криво присветкането :D

Винаги като присветна и после като пусна фарове съм на дълги :P

Аз нали съм от скоро с хонда и сега започвам да ви уча навиците , ама се запознах и аз вече по този начин със 1 колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

ако следващата среща в София е на 25.07 съм там само някой да ми дабе един гараж място по време на срещата за багажа че от там съм обратно за Прага :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

ако следващата среща в София е на 25.07 съм там само някой да ми дабе един гараж място по време на срещата за багажа че от там съм обратно за Прага  :D

<{POST_SNAPBACK}>

олиии колеги ми ти си много близко :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...