Венцо 496 #1 Публикувано 17 Април, 2011 Честит празник на всички именници, живи и здрави, много щастие и усмивки за всички. НАЗДРАВЕ http://www.youtube.com/watch?v=tSVLQYjieSA&feature=related 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #2 Отговорено 17 Април, 2011 Добре че са ме кръстили Цветан, че от доста време ми се купонясва нещо Айде поздрави на останалите именници и весело изкарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #3 Отговорено 17 Април, 2011 Честит имен ден колеги! Да ви е живо и здраво името , наздраве . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #4 Отговорено 17 Април, 2011 Честит имен ден на всички именници ! Да сте живи и здрави и с радост да си карате хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki-gabrovo 1 #5 Отговорено 17 Април, 2011 Честит празник на всички! Да ви е живо и здраво името! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #6 Отговорено 17 Април, 2011 Честит празник на всички именници, бъдете живи и здрави! Весело посрещане на празника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 17 Април, 2011 Да са живи и здрави именниците Пожелавам им подобаваща веселба довечера :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #8 Отговорено 17 Април, 2011 Да са живи и здрави именниците Пожелавам им подобаваща веселба довечера :lol:надямвам се веселбата на ок довечера.. макар и да не познавам добре софия мисля да издивея... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #9 Отговорено 17 Април, 2011 да са живи и здрави всички именници.......всичко най-хубаво за напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове