Guest tirex #1 Публикувано 25 Май, 2006 (Редактирано) Ч Р Д на: Victor, group4dam, mafiaboyzclan, zangara, Ivan CRX1.5!!!Да сте живи и здрави :) Много късмет,щастие и сбъднати мечти.Наздраве! Редактирано 25 Май, 2006 от tirex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #2 Отговорено 26 Май, 2006 Ч.Р.Д на всички!Живи и здрави най вече........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #3 Отговорено 26 Май, 2006 честито и от мен пожелавам ви всичко най-най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #4 Отговорено 26 Май, 2006 Петима?Бравоооооооо,живи и здрави от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 26 Май, 2006 ЧъРъДъ и от мен ! Мирише ли ми на парти откъм Варна ...натряскващо изкарване на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #6 Отговорено 26 Май, 2006 Честито на печелившите ЧъРъДъ и от мен ! Мирише ли ми на парти откъм Варна ...натряскващо изкарване на всички ! <{POST_SNAPBACK}> относно за колегата от Варна, ще се сформира кризисен щаб за бързо реагиране с цел издирване, преследване, залавяне, (из)насилване на въпросния контрагент (ако се наложи ще бъде употребена сила, електрошокови палки, стоп патрони, русокоси капани и др. подобни). След успешно изпълнение на мисията, той ще бъде подложенен на безмилостно напиване с разнороден алкохол по съдържание и количество, на кършене на снага (танци) до припадък. Другите предвидени принудителни мерки ще бъдат публикувани в подробен доклад след тяхното прилагане в хронологичен ред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #7 Отговорено 26 Май, 2006 честит рожден ден на всички много коли и пари а живота да ви е като хубав алкохол чист светъл и със ярки спомени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #8 Отговорено 26 Май, 2006 брей, то почти национален празник....да сте живи и здрави момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #9 Отговорено 26 Май, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #10 Отговорено 26 Май, 2006 Живи, Здрави и ЖИЛАВИ Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #11 Отговорено 26 Май, 2006 Наздраве пи4ове и яко парти аз ве4е го издирих варненския агент и смятам да го посетя ли4но с две каки шведки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #12 Отговорено 26 Май, 2006 честито на всички живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetlio #13 Отговорено 26 Май, 2006 Честито на всички Много здраве и успехи във всичко. Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #14 Отговорено 26 Май, 2006 честито и от мен, и много сбъднати мечти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #15 Отговорено 26 Май, 2006 Наздраве на рожденниците, пожелавам ви най-яките подаръциП.С.Таз година Петима до година Десетима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #16 Отговорено 26 Май, 2006 Ч.Р.Д.,здраве и пари,другото ще си го купите .Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #17 Отговорено 26 Май, 2006 е па честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda S2000 #18 Отговорено 27 Май, 2006 И от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #19 Отговорено 29 Май, 2006 Благодаря на всички за пожеланията ---- партито с Драги4-а го изкарахме в кухнята обаче ---- явно гостите се бяха подготвили добре и не бяха яли 3 дена Спешъл тенкс на Драгича и qombare за помоща иначе и на формулата се сабрахме мнооого ора --- май ще разширяваме кръчмата честито и на другите рожденници от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #20 Отговорено 29 Май, 2006 Наздраве пи4ове и яко парти аз ве4е го издирих варненския агент и смятам да го посетя ли4но с две каки шведки <{POST_SNAPBACK}> те тия твойте шведки са само в еротичните ти фантазии май щото всеки път идваш само с оная си работа под мишница благодаря за подаръка ---> DJ-q щял да ми даде рех-а с голям дискаунд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #21 Отговорено 31 Май, 2006 абе аз малко късно виждам ама няма как да го пропусна! благодаря че се сетихте за нас! съжалявам само че не можа да се почерпим ама айде здраве и догодинааа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #22 Отговорено 31 Май, 2006 Ч.Р.Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове