Jump to content

Recommended Posts

Като гледам, не повече от 5 метра...ама ще видиш голям зор. Масово не ги увиват май :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Около 13-15 метра отиват за подобен тип.Утре ще пусна снимка на наш колектор за който заминаха 15м :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) :) :o Баси колекторите...за моя спортен колектор на Д серията отидоха 13 метра и беше намотан целия до края на двойката. Съжалявам за подвеждащата информация, която съм предоставил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко бе не е подвеждаща.Твоя беше намотан доста рехаво :lol: При нас е двойно намотан на места тройно и след даване на газ можеш да го пипнеш :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лентата е широка 50мм мисля рънърите да се намотаят, като се прехлупва през средата на лентата за да се получи двойно като вероятно при колектора на 4те рънъра ще се поучи и 3но намотаване?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Общо 25м за колектора и тръбата надолу

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко е широка и колко дебела тази лента ? Тръбата до къде е увита само предната част или и частта която минава под картера ? Редактирано от atoma
8. �е цитирайте човека, който е непо�ред�твено преди ва� в �пи�ъка � мнени�.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като стана въпрос.

Ще потърся колко лента беше и ще ви пиша , но си бях купил от тази и е много истинска.

Сега за на нисана колектора и на хондата даунпайпа пак мисля такава да си купя , а за да опазя на климатика радиатора и перката едно такова трябва да ми свърши работа.

Публикувано изображение

Ето кака съм я навивал и колко навих , само трябва да намеря колко лента използвах за това.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези термощитове за турбина са доста скъпи.....А поръчка от e-bay за лента не ми се чака две седмици :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да разберете едно. Хубавите неща стават бавно.Както и че хубавите неща са скъпи, но си струват :).Доста я прехвърлях лентата за да не я режа и не се разплете въобще.Много лесно се навива като се намокри и после изсъхва като на калъп.Миришеше доста , но не пушеше много като я подкарах , докато изгори.Така, намерих какво съм поръчвал.DEI Exhaust Header Wrap 2" x 50' Black Turbo Manifold (Part #010108)Значи 2" широка лента около 15 метра мисля че се падаше 50'.Това ми стигна да увия колектора и 2-ката както се виждат на снимките.Те препоръчват да се застъпват навивките по 2-3мм , аз съм застъпвал през средата , демек лентата ми е 2 пласта.И накрая остана около 1 - 1,5м.Дават го 50' да стига за един V8 мотор, което са точно 2 наши колектора без 2-ката.

Редактирано от Izanagi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има доста доволни хора от летна купувана в България.....Бавно бавно.... година и малко събирам чарколяк за да събера турбо конверсия не съм бързал за никъде..Последно чаках няколко витинги и рестриктор и чесно казано само лентата ми остана за да почна да събирам. Следващото чакане ще ми е съединителя(ако се объркат нещата, понеже уж трябва да има един излишен скоро в България). Така, че за никъде не бързам знам, че хубавите неща стават бавно :rolleyes: Без лоши чувства !И успех на всички в проектите им !Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...