Jump to content
Guest PoweRG

“Хонда Сивик” най-чистата кола

Recommended Posts

Guest Demon
Отговорено (Редактирано)

В случй, че изчезне статията :cry:

“Хонда Сивик” най-чистата кола

Автомобилът с електромотор ще дебютира и в България

Хибридът "Хонда Сивик" седан е най-екологичната кола на 2006 г. Това реши международно жури, в което участваха 46 известни автомобилни журналисти от цял свят  Моделът първенец отделя едва 109 г/км вредни емисии.

Автомобилът не отстъпва по нищо на своя изцяло бензинов събрат. "Хонда Сивик Хибрид" изразходва средно 4,5 л бензин на 100 км. Стандартното оборудване на машината включва безстепенна предавателна кутия с вариатор. При равномерно каране 4-цилиндровият бензинов двигател се изключва и автомобилът се задвижва от електромотор. В сравнение с бензиновата версия на седана "Хонда Сивик" хибридът е по-икономичен с около 63% в градски цикъл и с 27% извън града.

"Хонда" бе първата компания, която предложи хибрид във Великобритания. Правителството на Острова реши да намали акциза върху новите автомобили с хибридно задвижване от 65 на 40 лири годишно. "Хонда Сивик Хибрид" ще дебютира и на пазара в България, с което ще се превърне в първият хибрид, който се продава у нас.

:angry: Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest delineator

Някой да знае кога по-точно ще я пускат в БГ?Ще е много интересно дали ще има някакви данъчни/ценови облекчения от страна на държавата....Между другото Toyota Prius не се ли продава у нас?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Някой да знае кога по-точно ще я пускат в БГ?

Ще е много интересно дали ще има някакви данъчни/ценови облекчения от страна на държавата....

Между другото Toyota Prius не се ли продава у нас?

<{POST_SNAPBACK}>

Нашата държава нали си знаем каква е ... все се надявам да ме изненадат приатно, но като ги гледам ... :cry:

А и аз съм учуден как Тойота не са пуснали Приуса, при положение че имат доста продажби като за тук. Чувал съм че можело да се бъзика из компютъра :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

срещал съм при(м)ус с пловдивска регистрацияно може би е внесен 2ра употреба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...