Doomwisher 164 #1 Публикувано 13 Април, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги! Продавам разни малки неща ... Луксозни ключодържатели Хонда: Gold варянт: Silver варянт: Металът от които са изработени е много солиден и здрав, аз лично едвам си проврях ключовете в халката, но за сметка на това е здрава! Ушенцето на ключодържателя е идеално за флашка или нещо от сорта! Цена: 12 лева! Емблема Type R! Айде да я махам че ми е излишна ... Направена е от пласмаса, но е добра имитация на оригинала, а оригинала ще ви излезе нещо от сорта на 40-50$ без доставката която ще е от порядъка на 10-15$ и поне 2 седмици чакане! Цена: 15 Лева! Оригинални стикери на K&N! Стикерите са абсолютен оригинал! Цена: 3 лева на брой! Ами това е като цяло! Ако имате някакви въпроси питайте! След успеха на темата "Разни тунинг неща ...", очаквайте скоро тема "Разни тунинг неща ... 2-ра част" , където ще има по-сериозни неща от сорта на спортни колани, спортни колектори и разни други (в смисъл каквото ми е излишно от мазето). Също така ще има и тема с името "Разни сток неща ...", където се сещате общо взето какво ще има. Ще ги направя когато изровя всичко и приятелчето ми доди с фотоапарата (Нокия Н95 ) за да ги снимаме! За контакти: тел.: 0888160414 Скайп: Doomwisher ЛС Редактирано 13 Април, 2011 от Doomwisher 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове