Guest Pepe #1 Публикувано 25 Май, 2006 Да се оплачаааа,ставам аз сутринта за работа и си намирам колата със счупен заден десен прозорец и едно паве до нея .Нищо не са взели копеленцата мръсни и не мога да разбера за какъв к... са го направили.Вече незнам какво да мисля, колата на паркинг ли да я оставям, с тези измислени застраховки щетите ни ги плащат след месец пък как да караш със счупен джам ............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #2 Отговорено 25 Май, 2006 (Редактирано) Съчуствия , но в такава държава живеем! Сорри и дано бързичко ти платят за нов джам.УСПЕХ! Редактирано 25 Май, 2006 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #3 Отговорено 25 Май, 2006 На мен също ми бяха счупили дясното задно стъкло март месц, но на 19-та, свиха CD-то, а каското ми бе в ДЗИ, за нула време ми оправиха стъклото, а CD-то го платиха след 2 седмици. Така че зависи къде имаш(нямаш) каско. А че е неприятно....и аз така сутринта станах за работа и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 25 Май, 2006 е това ни е кофти държавата яко тъпи елементи обикалят улиците дано да ти платят разходите застрахователите но за нервите няма лек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #5 Отговорено 25 Май, 2006 Много кофти случка, на мене миналата година по същия начин си намерих паве на задната седалка само че беше минало през задния джам. А за страничните прозорци вече толкова са ми ги чупили че нямам думи да опиша. Пак миналата година с два счупени прозореца отивам до кобрата да ги направя и нещеш ли по пътя ме спира полиция , писаха ми акт защо съм със счупени прозорци, тези хора нямат равни, направо ме разбиха от смях. Аз им викам ми добре токущо са ми ги счупили, нали отивам да ги оправя, е не не можело трябвало да се сложи найлон и после да се кара колата и ми вика аз ти правя услуга защото сега мога и да ти спра колата от движение и после ще има да се разправяш, а колкото до прозорците ми дава акъл ушатия глупак "пусни жалба"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pepe #6 Отговорено 25 Май, 2006 Добре де колеги,казвате и на вас се е случвало, но задавали ли сте си въпроса ЗАЩО?Аз си го задавам и обяснение не намирам, вярно, че са ни хубави машините ама чак пък такава завист или може би е друго???Питам се и не мога да си намеря място от яд, а ако хвана такъв боклук незнам...., лошото е че после ще го лежа като за човек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ikurtev #7 Отговорено 25 Май, 2006 съчуствам ти за случката, дано да ти платят застрахователите щетата. аз съм доволен от ДЗИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #8 Отговорено 25 Май, 2006 супер кофти да,бяха счупили десния преден джам и на моита и тафиха радиото,а един педал от класа преди няколко седмици ми се пофали как със тъпите ме приятели къртили емблеми на колите и като извади една на хонда как не се сдържах да го пребия(ебаси приятелите) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове